Kolik investovat do vánočních dárků?
Kolik investovat do vánočních dárků?
Za kolik nakoupíte vánoční dárky pro jednoho blízkého?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Re: Kolik investovat do vánočních dárků?
Ty chceš investovat do dárků s tím, že se ti vrátí několikanásobně?
==================================================================
U nás to je už spousta let vžité, že se dárky, nejen na vánoce, dělí následovně:
==================================================================
U nás to je už spousta let vžité, že se dárky, nejen na vánoce, dělí následovně:
- jmeniny 250 Kč
narozeniny 500 Kč
vánoční dárky 1000 Kč
Dárky nepovažuji za investici a nemám pro ně stanovenu žádnou částku.
Při výběru dárků se řídím tím, co mají rádi ti, koho chci obdarovat/komu chci udělat radost.
Při výběru dárků se řídím tím, co mají rádi ti, koho chci obdarovat/komu chci udělat radost.
Když spočítám, že obdarovávaných je 10 členů rodiny, vyjde nemalá částka, ale jako nepracující důchodce ji rád vydám pro radost.EMiL ↑06 lis 2018 17:55Dárky nepovažuji za investici a nemám pro ně stanovenu žádnou částku.
Do Dárků investuje každý podle svých finančních možností
Nebuď troškař Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.santaclaus ↑09 lis 2018 01:06max 2000000Kč
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek