Proč lidé nechápou hodnotu peněz?
Proč lidé nechápou hodnotu peněz?
Nechápou že jsou bezcenné, a není obtížné je vydělat. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Re: Proč lidé nechápou hodnotu peněz?
Dobrý den,
je třeba si uvědomit, že peníze samy o sobě nic neznamenají, jak píšete jsou bezcenné.
Základ peněz je možnost za ně nakupovat.
Uvádíte, že peníze jsou bezcenné, že je není obtížné vydělat.
Peníze zase tak snadno vydělat nejde. Kdyby tomu tak bylo, tak jsme všichni ultramiliardáři.
Vydělat peníze jde několika způsoby, buď prací, nebo nelegálně.
Pokud zvolíte druhou variantu, tak Vám hrozí odnětí svobody a různé nepříjemnosti, takže ji nedoporučuji a nebudu ji dále rozvádět.
V té první variantě je důležité si uvědomit, že peníze člověk vydělá, ale jen v takovém množství, kolik dostane a to od zaměstnavatele nebo z transferů(tj. různé dávky, příspěvky od státu, apod.).
Finance jsou hlavním prostředkem v dnešní době, v dnešní době se stává realitu, že v určitém množství si za ně koupíte i zdraví. Sice ne doslova, ale zaplatíte si lékařskou péči, sociální služby, pojištění (pokud neodvádí zaměstnavatel) a ještě další věci, včetně jídla a pití, které jsou pro život nezbytnou součástí.
Bez finančních prostředků se zkrátka nikam nedostanete. Kdybyste zahodil všechny finanční prostředky a žádné byste nepřijímal, tak s vysokou pravděpodobností byste se sem nedostal a ani nenapsal.
Neměl byste totiž internet, počítač, mobil ani tablet či notebook.
Takže když to tak shrnu:
Peníze jsou samy o sobě bezcenné, je to jen kus papíru nebo kovu, ale jsou to prostředky za které si lze pořídit jak zbytné, tak i nezbytné potřeby, statky a služby.
Doba se mění a tak jsou peníze i ve virtuální variantě a to internetovém bankovnictví.
Finanční prostředky jsou určitou měnou, za jejich pomoci si můžeme naplnit určité potřeby (pochopitelně, že ne všechny, ale většinu ano).
Snad jsem Vám dostatečně odpověděl na Vaši otázku.
Pokud budete mít nějaké otázky, neváhejte napsat.
je třeba si uvědomit, že peníze samy o sobě nic neznamenají, jak píšete jsou bezcenné.
Základ peněz je možnost za ně nakupovat.
Uvádíte, že peníze jsou bezcenné, že je není obtížné vydělat.
Peníze zase tak snadno vydělat nejde. Kdyby tomu tak bylo, tak jsme všichni ultramiliardáři.
Vydělat peníze jde několika způsoby, buď prací, nebo nelegálně.
Pokud zvolíte druhou variantu, tak Vám hrozí odnětí svobody a různé nepříjemnosti, takže ji nedoporučuji a nebudu ji dále rozvádět.
V té první variantě je důležité si uvědomit, že peníze člověk vydělá, ale jen v takovém množství, kolik dostane a to od zaměstnavatele nebo z transferů(tj. různé dávky, příspěvky od státu, apod.).
Finance jsou hlavním prostředkem v dnešní době, v dnešní době se stává realitu, že v určitém množství si za ně koupíte i zdraví. Sice ne doslova, ale zaplatíte si lékařskou péči, sociální služby, pojištění (pokud neodvádí zaměstnavatel) a ještě další věci, včetně jídla a pití, které jsou pro život nezbytnou součástí.
Bez finančních prostředků se zkrátka nikam nedostanete. Kdybyste zahodil všechny finanční prostředky a žádné byste nepřijímal, tak s vysokou pravděpodobností byste se sem nedostal a ani nenapsal.
Neměl byste totiž internet, počítač, mobil ani tablet či notebook.
Takže když to tak shrnu:
Peníze jsou samy o sobě bezcenné, je to jen kus papíru nebo kovu, ale jsou to prostředky za které si lze pořídit jak zbytné, tak i nezbytné potřeby, statky a služby.
Doba se mění a tak jsou peníze i ve virtuální variantě a to internetovém bankovnictví.
Finanční prostředky jsou určitou měnou, za jejich pomoci si můžeme naplnit určité potřeby (pochopitelně, že ne všechny, ale většinu ano).
Snad jsem Vám dostatečně odpověděl na Vaši otázku.
Pokud budete mít nějaké otázky, neváhejte napsat.
Re: Proč lidé nechápou hodnotu peněz?
Ještě existují skulinky, za které vás nikdo odsoudit nemůže, protože to je třeba krádež, ale ne nelegální :D Ale psát to tu nebudu abyste mi to neukradl. Problém je, že 99% lidí jsou tupé ovce. A určitě existuje ještě například podnikání a to nelegální není a vydělávat se dá dobře, pokud člověk v tom umí chodit.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Naposledy upravil(a) satam dne 27 lis 2018 12:58, celkem upraveno 1 x.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 717 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
01 bře 2017 13:36