Problém s romy
Problém s romy
V novinách psali, že dívka v Olomouci byla znásilněna romy a poté z psychyckého vyčerpání zemřela. Romy dodnes nikdo neusvědčil a mohou tak páchat zločiny vesele dál.
Když jsme s kolegou večer na obchůzce, často potkáváme skupinku romů, kteří posedávají v parku, s flaškou v ruce a obtěžují kolemjdoucí. Častokrát je zde také hlášeno napadení těmito individui.
Rád bych tomu učinil přítrž, nicméně zákon nám to neumožňuje. Myslíte si že je mou povinností policisty bránit veřejnost před takovými lidmi, nebo se mám držet zákonů a jen přihlížet?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Když jsme s kolegou večer na obchůzce, často potkáváme skupinku romů, kteří posedávají v parku, s flaškou v ruce a obtěžují kolemjdoucí. Častokrát je zde také hlášeno napadení těmito individui.
Rád bych tomu učinil přítrž, nicméně zákon nám to neumožňuje. Myslíte si že je mou povinností policisty bránit veřejnost před takovými lidmi, nebo se mám držet zákonů a jen přihlížet?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Re: Problém s romy
Máte se držet zákonů a v jejich rámci tomu učinit přítrž.
Z vašeho dotazu soudím, že znalost zákonů není vaše silná stránka.
Z vašeho dotazu soudím, že znalost zákonů není vaše silná stránka.
Milý pane, já narozdíl od vás zákony znát musím! Nicméně pokud máte pocit, že vy je znáte lépe, prosím. Můžete nám to všem dokázat a přidat se také k policii, nebo dělat cokoli jiného prospěšného pro náš stát.
Vážený, já jsem sloužil u Policie už v době, kdy vy jste ještě tahal kačera po kuchyni. A tudíž i zákony znám docela dobře
To je mi najednou lidí, co mají problémy s romy, že by nějaké antiromské hnutí?
Dobrý den,
pak nezbývá nic jiného než emigrovat do zahraničí, tam snad romové nebudou.
Zároveň byste ale měl zvážit ukončením pracovního poměru u policie, poněvadž Vaše znalosti očividně neodpovídají k Vaší pozici.
Je to stejné i ve zdravotnictví, kdybych já neznal zdravotnické pojmy, tak nemohu pracovat ve zdravotnictví, ani ho studovat.
Na to, abych mohl pracovat ve zdravotnictví musím si být vědom svých povinností i znalostí a nebudu se ptát pacienta, kam ho převést, co mu mám aplikovat, aj. To musím vědět já a zodpovědnost musím nést zase já.
Také nechápu, proč máte na jednu IP adresu tolik registrovaných účtů a se všemi píšete příspěvky na adresu romů.
Chápu, že je jich mnoho(a většina z nich moc slušného chování nejspíš nezná), ale toto je poradna nikoliv podpora k nenávisti vůči národnostní menšině.
Aktuálními příspěvky se akorát dopouštíte útoků na jednu menšinu a kdo ví, zda jsou všechny zdroje, které zde uvádíte pravdivé.
David
admin poradny
pak nezbývá nic jiného než emigrovat do zahraničí, tam snad romové nebudou.
Zároveň byste ale měl zvážit ukončením pracovního poměru u policie, poněvadž Vaše znalosti očividně neodpovídají k Vaší pozici.
Je to stejné i ve zdravotnictví, kdybych já neznal zdravotnické pojmy, tak nemohu pracovat ve zdravotnictví, ani ho studovat.
Na to, abych mohl pracovat ve zdravotnictví musím si být vědom svých povinností i znalostí a nebudu se ptát pacienta, kam ho převést, co mu mám aplikovat, aj. To musím vědět já a zodpovědnost musím nést zase já.
Také nechápu, proč máte na jednu IP adresu tolik registrovaných účtů a se všemi píšete příspěvky na adresu romů.
Chápu, že je jich mnoho(a většina z nich moc slušného chování nejspíš nezná), ale toto je poradna nikoliv podpora k nenávisti vůči národnostní menšině.
Aktuálními příspěvky se akorát dopouštíte útoků na jednu menšinu a kdo ví, zda jsou všechny zdroje, které zde uvádíte pravdivé.
David
admin poradny
-
- člen
- Příspěvků 12
- Registrován 26 úno 2019 11:56
Taky s nima mam problém, pořad dělaji nejaké neplechy
zase nechci házet všechny do jednoho pytle, ale většina z těch co jsem poznal, problémová byla!
Ok, co přesně od nás očekáváš? Moc ti toho nabídnout nemůžeme jedině porozumění.
Těch lidí, co má problém s romy, muslimy, křesťany, atd. je docela hodně, ale my s tím nic nezmůžeme.
Poznámka majitele:
Těch lidí, co má problém s romy, muslimy, křesťany, atd. je docela hodně, ale my s tím nic nezmůžeme.
Poznámka majitele:
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek