Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Čermák
Nový příspěvek
od Čermák » 15 srp 2016 20:52
Dobrý den koupil jsem fabii v zánovním stavu. Majitel vozu tvrdil že je zcela v pořádku že už nemůže jezdit kvůli zdravotním problémům. Koupě a převod proběhl bez problémů. Když jsem jel ale do servisu na prohlídku tak mi bylo sděleno že auto je po bouračce. To mi ale původní majitel zapřel. Na boku vozu jak je u zadních sedaček ten sloupek kolem okna který spojuje spodní část se střechou byla samolepka. V servisu po prohlédnutí vozu mi řekli ať nic nenakládám na střechu že je to poškozené. Proto tam byla ta samolepka. Prý by šla střecha směrem dolů při zastižení. Ve předu u motoru je prý taky poškozená karoserie vlivem bouračky která byla jen opravena. Mám nárok na vrácení peněz když mi prodávající zatajil že je auto po nehodě? Nezvedá mi telefon, chtěl jsem mu říct že auto po bouračce nechci. Na sms neodepisuje. Fabie byla garážovaná a vypadala jako nová. Co mám dělat?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 15 srp 2016 21:26
Podejte na něj trestní oznámení.Jde o podvod.
-
Čermák
Nový příspěvek
od Čermák » 15 srp 2016 22:05
A to se podává normálně na policii?
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 16 srp 2016 13:05
Nejdříve to podej na policii.Ona provede šetření a pokud se dotyčný s tebou odmítne dohodnout tak podat na něj žalobu u soudu.Ale řešil bych to s nějakým advokátem.Tito vykukové jsou dost vyčůraní.
-
Kája Mařík
Nový příspěvek
od Kája Mařík » 28 říj 2019 21:21
Než to soudy vyřeší tak ti to auto schnije na zahradě
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6470
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 28 říj 2019 22:03
Maříku, ty jsi v.ů.l, jakého už jsem pár let neviděl
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
-
Je teplé pivo důvod k vrácení peněz?
Příspěvků 3
od Bohuš » 23 úno 2016 15:46 »
Když vám u stánku natočí opravdu hodně teplé pivo, máte nárok na vrácení peněz? Paní se se mnou hádala že jim nefunguje chlazení a že mi peníze za tu teplou břečku nevrátí Poznámka majitele: Jako...
- 3 Příspěvků
- 2572 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Pepa Vojtek
28 říj 2019 21:17
-
-
Mám nárok na vrácení peněz za prošlé zboží ?
Příspěvků 2
od Majda » 06 dub 2016 19:18 »
Dobrý den. Doupila jsem v Bille šunku vakuovanou a je od pohledu úplně šedivá a přímo smrdí. Myslíte že mi vrátí peníze ? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s...
- 2 Příspěvků
- 1304 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Dragoun
03 srp 2017 10:13
-
-
Mám nárok na vrácení peněz za vlak?
Příspěvků 1
od Mach » 25 črc 2017 15:15 »
Koupil jsem si místenku do Pendolina v Plzni do Prahy. Když jsem ale přišel na místo tak už bylo obsazené. Prý si ho někdo koupil ve Stríbře. Tak jsem celou cestu musel stát. Jak můžou prodat České...
- 1 Příspěvků
- 870 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
25 črc 2017 15:24
-
-
Nárok na vrácení peněz za nefunkční internet ?
Příspěvků 2
od Luboš Náhlík » 04 srp 2017 09:49 »
Dobrý den. Platím každý měsíc 675 Kč za internet. Minulý měsíc 10 dní internet nefungoval. Mám nárok na vrácení části peněz? Jak v takovém případě postupovat? Napsat písemnou žádost nebo do firmy...
- 2 Příspěvků
- 1049 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vlastenec
04 srp 2017 11:49
-
-
Vrácení peněz z fondu oprav?
Příspěvků 2
od Nyč » 07 úno 2018 09:37 »
Bylo by teoreticky možné pokud je ve fondu oprav už našetřená velké částka a nic se nebude kupovat nového nebo nechávat opravit vrátit peníze nájemníkům? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz...
- 2 Příspěvků
- 1010 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
07 úno 2018 10:18