Ahoj, taky jsem si brýle zde koupila už několikrát. Nikdy to nebyla promyšlená akce, spíš jsem šla okolo, tak jsem nakoukla a byly z toho jedny brýle :) Někdy teda i čočky, ale těch méně, jelikož mi nejsou příjemné v oku.Yoila ↑09 dub 2022 18:35Jsem taky spokojena s grandopticalem, občas jsem si tam kupovala i čočky, protože mě nedráždili v očích.
Grand Optical zkušenosti?
Re: Grand Optical zkušenosti?
Ahoj, za nás v Grandu fajn hlavně pro děti, mají i pro děti atraktivní obroučky. Za sebe jsem ráda, že aspoň máme v tomto ohledu vyřešeno.
Já snad nemám jiný brýle, než z grandu, ale oni tam mají tolik značek, že bych spíš měla psát, jaký ty značky máme, než že jsou grandopticalu.
Taky jsme s obroučkami spokojeni. Dělali nám jak na čtení tak na dálku a oboje jsou furt v pohodě.Majkyna ↑08 črc 2022 15:39Já snad nemám jiný brýle, než z grandu, ale oni tam mají tolik značek, že bych spíš měla psát, jaký ty značky máme, než že jsou grandopticalu.
Já jsem tam nakupoval několikrát a v pohodě, neměl jsem problém.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.