Stále se rozhoduji jestli jít bydlet do paneláku nebo investovat do baráku. Jaké máte zkušenosti vy ? Je v paneláku všechno slyšet ? Když se někdo vedle v bytě hádá tak to uslyším ?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Je v paneláku hluk od sousedů ?
Záleží jak kde.
U nás je to šílené. Přes den štěkot psů kteří jsou doma bez páníčka, večerní hádky a dokonce i hlasité vzdychání sousedky při milostných hrádkách.
Na druhou stranu moje sestra bydlí v paneláku kde jsou jen důchodci a nemůže si to vynachválit. Říká že slyší paní nad ní jak 2x za den přejde po bytě a jinak totální ticho.
Takže záleží jak kde.
U nás je to šílené. Přes den štěkot psů kteří jsou doma bez páníčka, večerní hádky a dokonce i hlasité vzdychání sousedky při milostných hrádkách.
Na druhou stranu moje sestra bydlí v paneláku kde jsou jen důchodci a nemůže si to vynachválit. Říká že slyší paní nad ní jak 2x za den přejde po bytě a jinak totální ticho.
Takže záleží jak kde.
Já bydlím v RD a neměnila bych. Posezení na zahrádce se s balkonem nedá srovnat. Když už byt, tak jedině v cihlovém domě. Panelák nedoporučuji, tam tě bude rušit i jedoucí výtah. Lidé prý slyší i puštěné digestoře od sousedů. I když najdeš panelák kde bydlí jen tiché rodiny, nikdo ti nezaručí, že se neodstěhují a tvoji noví sousedé nebudou dělat rámus.
Já štěkot psů vyřešil jednoduše. Hodil jsem jim do schránky leták na koupi psího obojku proti štěkání. Asi se v nich něco pohnulo a od té doby psy neštěkají. Pořád je s nima někdo doma.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 999 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matěj Trdelka
07 čer 2017 09:08
-
- 5 Příspěvků