Proč musí být na webu souhlas s Cookie ?
Proč musí být na webu souhlas s Cookie ?
Mám taky dva weby a koukám že už spousta webů na internetu má souhlas s Cookie. Takže to asi taky budu muset dát. Kdo takovou ptákovinu vymyslel ?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
- Registrován 12 úno 2016 08:17
Nařízení z EU. Pokud máš na webu počítadlo či reklamu tak bys to měl na web dát. Pro návštěvníky to není nic moc příjemného. Některé to může i odradit. Po umístění na weby (mám jich asi 17) mi začalo spoustu lidí psát. Jaká data o mě sbíráte? Raději budu chodit jinam.Kdo takovou ptákovinu vymyslel ?
To mohl vymyslet někdo z EU kdo weby nedělá, protože to akorát lidi odradí. Řeknou si, budou tady o mě sbírat nějaká data to nechci. Každý webmaster na to nadává. Je to blbost.
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
V principu jde o to, že když přijdeš na web, tak se ti zobrazí třeba reklama na nová auta. Když přijdeš ale ještě 10x tak by se ti pořád zobrazovala reklama na auta. Takto se uloží Cookie (že už jsi reklamu viděl) a příště reklamní systém pozná že si to zase ty a zobrazí ti reklamu třeba na pračky.
V žádném případě to ale neukládá žádná osobní data nebo něco podobného. Nikdo nechápe proč to musí lidi otravovat (souhlas se sběrem Cookie).
V žádném případě to ale neukládá žádná osobní data nebo něco podobného. Nikdo nechápe proč to musí lidi otravovat (souhlas se sběrem Cookie).
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
Přitom se Cookie do prohlížeče ukládá co existuje internet a nikdy to nikomu nevadilo. Díky cookie si třeba prohlížeč pamatuje přihlašovací údaje atd. Je to prostě blbost že musí každý souhlasit kliknutím na Souhlasím.
Dneska už to má ale každý druhý web tak to lidé znají a nejsou tak překvapeni. Úplně se bojím co EU vymyslí příště za pitomost. Normálním lidem to akorát blbne hlavu.
Dneska už to má ale každý druhý web tak to lidé znají a nejsou tak překvapeni. Úplně se bojím co EU vymyslí příště za pitomost. Normálním lidem to akorát blbne hlavu.
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
Kdyby se v Evropském parlamentu raději řešilo něco potřebnějšího něž toto. Připadá mi to jako totální volovina. To nám za chvíli přikážou z EU kam můžeme chodit nebo jak zdravit ne ? Nechápu to.
PS: Myslím že jsou zapotřebí vyřešit důležitější věci na zasedání EU než souhlas na webu.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
PS: Myslím že jsou zapotřebí vyřešit důležitější věci na zasedání EU než souhlas na webu.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 7 Příspěvků
- 1557 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Admin 24poradna.eu
09 lis 2016 14:42
-
- 1 Příspěvků
- 642 Zobrazení