Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Wikan
Nový příspěvek
od Wikan » 27 črc 2017 14:48
Budu dávat palubky na štít na chatě. Můžu je přibít rovnou na staré palubky nebo je dobré mezi ně dát dřevěné trámky?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 27 črc 2017 14:57
Nelze odpovědět...
V jakém stavu jsou původní palubky? - asi nic moc, ne? - jinak bys nedával nové...
Není poškozená i konstrukce? - co je pod "starými" palubkami?
Osobně bych určitě nedával nové palubky na staré - ale pro lepší/přesnější radu jsi nedal dost informací.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 27 črc 2017 15:53
Wikan Budu dávat palubky na štít na chatě. Můžu je přibít rovnou na staré palubky nebo je dobré mezi ně dát dřevěné trámky?
Pokud chceš mezi palubky dát izolaci, proč ne, ale podíval bych se na
zdravotní stav těch původních.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
-
Jakou jakost palubek koupit na štít chaty?
Příspěvků 1
od Nikola O. » 13 úno 2018 08:48 »
Koukala jsem na palubky jelikož budu nechávat dělat nový štít na chatě a mají i druhou třídu béčka . Bude to stačit dvojkové palubky na štít chaty?
- 1 Příspěvků
- 695 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
13 úno 2018 09:28
-
-
Bezpečnostní fabka přidělání klíče
Příspěvků 2
od Lukáš Krupka » 15 lis 2016 18:05 »
Chtěl jsem si přidělat klíč a prý to nejde, musím mít kartičku která se prodává s bezpečnostní fabkou. Tak mi zbývá asi jen vyměnit fabku jinak mi klíč nepřidělají co?
- 2 Příspěvků
- 1194 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Lukáš Krupka
15 lis 2016 18:33
-
-
Přidělání záchodové mísy na lino
Příspěvků 2
od Simon chvilku » 19 pro 2016 10:12 »
Dobrý den. Položil jsem lino a nyní budu přidělávat záchodovou mísu. Může sedět záchodová mísa přímo na linu? Nebo se tam dávaj nějaký tmel či něco jiného?
- 2 Příspěvků
- 1153 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Simon chvilku
19 pro 2016 10:39