Také jste si všimli? Pozoruji to už několik let, jak se blíží Vánoce, lidé shánějí dárečky pro své blízké a na cizí jsou víc zlý. Nejvíc to odnášejí prodavačky, na ty se utrhne kdekdo.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Proč jsou před Vánocemi lidé na sebe víc zlí?
I já to pozoruji ve svém okolí, to neznamená že tady.
Každý je nevrlý, že nemůže dopřát svým nejbližším pěkný dárek, jsou naštvaní, že musí o svátcích pracovat na mimořádných směnách, jsou zlí, hlavně ženy, že jsou opět zdraženy suroviny na cukroví... a ta zloba se odráží na další a další lidi, kteří jsou naštvaní že ...!
Každý je nevrlý, že nemůže dopřát svým nejbližším pěkný dárek, jsou naštvaní, že musí o svátcích pracovat na mimořádných směnách, jsou zlí, hlavně ženy, že jsou opět zdraženy suroviny na cukroví... a ta zloba se odráží na další a další lidi, kteří jsou naštvaní že ...!
Ono to je dáno celkovým politickým klimatem.Češi jsou naštvaní již z principu.Jak píše Movla.Také se pokud možno vyhýbám davům.Obecně jsem ve střehu už při tom když někdo do mě drcne nebo se na mě tlačí.Jsem přesvědčen že to také souvisí s určitým stupněm blahobytu.Pokud byli občané stejně chudí tak si vycházeli vstříc.V současném stavu kdy jsou poměrně velké sociální rozdíly to nehrozí.Navíc se prosazuje kult mládí a starší a staří jsou prezentováni spíše jak obtížný hmyz který se rojí všude kde jsou nějaké slevy tak to dostávají patřičně znát.Ono stačí když třeba u pokladny člověk má problém vyndat peníze z peněženky.Jsem ve věku kdy se mě to v podstatě týká také.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.