Používat na krájení masa speciální prkénko?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Daniela Čedíková

Používat na krájení masa speciální prkénko?

Nový příspěvek od Daniela Čedíková » 05 črc 2017 09:43

Pokud doma krájíte maso, používáte na to jiné prkénko než třeba na zeleninu nebo chleba?




Zdeněk Štefek

Nový příspěvek od Zdeněk Štefek » 05 črc 2017 09:44

Samozřejmě že na maso mám zvláštní prkénko. Nebudu na tom samém po krájení masa krájet i zeleninu.

Lambert

Nový příspěvek od Lambert » 05 črc 2017 09:46

Nejlepší je plastové, protože do toho se ti nenasákne šťáva z masa a pak ho můžeš dát do myčky na nádobí.

Ján Hejna

Nový příspěvek od Ján Hejna » 05 črc 2017 09:47

Pro ochranu před nákazami mám pro úpravu syrového masa zvláštní prkénko a nůž. Prkénko lehce navlhčím vodou, aby nenasáklo masovou šťávu při zpracování masa.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Jak se jmenuje speciální podvodní střela?
       od Olga » 25 pro 2017 07:12 »
    3 Příspěvků
    638 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Libuše Jochcová
    25 pro 2017 07:16
  •    Máte speciální recept z jidášovo ucha?
       od Pozorovatel » 23 srp 2018 17:23 »
    8 Příspěvků
    1190 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ann
    24 srp 2018 08:49
  •    Chleba se drolí při krájení
       od Hustka » 10 bře 2016 21:23 »
    2 Příspěvků
    1167 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Jitule
    29 čer 2017 19:54
  •    Žluté ruce po krájení mrkve
       od Zita » 01 čer 2016 13:48 »
    2 Příspěvků
    990 Zobrazení
    Poslední příspěvek od prasák
    01 čer 2016 14:00
  •    Jak nebrečet při krájení cibule?
       od Laura20 » 12 srp 2016 14:53 »
    3 Příspěvků
    995 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ann
    12 srp 2016 15:29