Jsou hranolky z čerstvých brambor kvalitnější?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.


Uživatelský avatar
Matěj Trdelka
člen
Příspěvků 566
Registrován 06 čer 2017 11:20

Nový příspěvek od Matěj Trdelka » 05 črc 2017 14:29

Tak to je jasný že když uděláš hranolky z čerstvých brambor že budou kvalitnější než ty kupované.

Uživatelský avatar
Jitule
člen
Příspěvků 1592
Registrován 20 bře 2016 07:27

Nový příspěvek od Jitule » 05 črc 2017 14:36

Ty kupované hranolky obzvláště nižších cen bývají složené z mletých brambor a ze zbytků okrajků brambor. Akorát ty dražší za které si musíš připlatit jsou opravdu 100% bramborové.

Uživatelský avatar
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 05 črc 2017 14:37

Pokud na to máš trpělivost a uvaříš si domácí hranolky z kvalitních brambor, budou kvalitnější než ty kupované. Také to tak dělám a rozdíl je znatelný.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Jsou hranolky pečené v troubě nezdravé?
       od Heřmi » 16 srp 2017 18:11 »
    1 Příspěvků
    685 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ann
    16 srp 2017 18:40
  •    Dá se uvařit čaj z čerstvých šípků ?
       od Zdeněk Šantora » 02 říj 2016 18:46 »
    4 Příspěvků
    1921 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Zdeněk Šantora
    03 říj 2016 21:01
  •    Strouhanka z čerstvých rohlíků
       od Jitka R. » 01 lis 2016 12:28 »
    2 Příspěvků
    1503 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Čertík
    01 lis 2016 14:40
  •    Jsou keříčková rajčata kvalitnější?
       od Mirkana » 16 bře 2016 18:40 »
    1 Příspěvků
    987 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Čertík
    18 bře 2016 08:05
  •    Jsou okurky s hrbolky kvalitnější?
       od Pavel Matas » 01 čer 2017 16:40 »
    3 Příspěvků
    853 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    03 čer 2017 07:24