Co vám při vaření guláše trvá nejdéle?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.


Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 22 črc 2017 12:30

Já se přiznám. Nakrájet cibuli, protože nad ní pláču. :lol:

Uživatelský avatar
Matěj Trdelka
člen
Příspěvků 566
Registrován 06 čer 2017 11:20

Nový příspěvek od Matěj Trdelka » 22 črc 2017 12:36

Nejdéle mi trvá osmažení cibule. Aby byla opravdu zkaramelizovaná, trvá to i 20 minut.

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 22 črc 2017 18:26

Podušení cibule...
Dusím ji do tmavohněda - obvykle tak 6 - 8 hodin (cca 5 kilo).
Guláš je pak rychlovka, dělám pečený - takže po nakrájení masa, smíchání surovin a dochucení si jej nevšímám až do stavu "hotovo", pak servíruju.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Vám a vám rozdíl
       od 1tyminka1 » 23 lis 2016 08:09 »
    3 Příspěvků
    1024 Zobrazení
    Poslední příspěvek od 1tyminka1
    23 lis 2016 08:12
  •    Proč se dává cibule do guláše?
       od Luděk » 22 kvě 2016 20:32 »
    3 Příspěvků
    974 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Luděk
    22 kvě 2016 21:55
  •    Je zahuštění guláše moukou nezdravé?
       od Propan » 03 bře 2017 09:35 »
    2 Příspěvků
    1134 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Čertík
    03 bře 2017 09:53
  •    Jaké pivo dát do guláše?
       od Tina » 22 lis 2017 19:32 »
    3 Příspěvků
    770 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ann
    23 lis 2017 09:38
  •    Jak připravit chleba do zásoby na zahuštění guláše?
       od Viki » 14 srp 2018 14:37 »
    2 Příspěvků
    619 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mowla
    14 srp 2018 23:57