Je opravdu prokázané že kouření škodí zdraví?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Jolana

Je opravdu prokázané že kouření škodí zdraví?

Nový příspěvek od Jolana » 08 srp 2017 09:44

Je to nejak podložené že kouření cigaret škodí zdraví?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Gabriela

Nový příspěvek od Gabriela » 08 srp 2017 09:45

Samozřejmě že kouření škodí zdraví. U kuřáků je riziko vzniku rakoviny plic až o 80% vyšší.

Jitka

Nový příspěvek od Jitka » 08 srp 2017 09:46

Cigareta po zapálení dodává tělu stovky škodlivých látek které prokazatelně poškozují zdraví.

Šimon

Nový příspěvek od Šimon » 08 srp 2017 09:48

Těch výzkumů už bylo a všechny se shodují že je kouření cigaret opravdu škodlivé. Už jenom že do sebe taháš zapálený papír mluví za vše.

Radka

Nový příspěvek od Radka » 15 zář 2017 13:17

Podle mě ti to řekne každý druhý a nejen lékař ale normální člověk, že kouření škodí zdravý. Možná jako zdravější formu jde považat elektronická cigareta, Já sama jsem jí z toho důvodu začala kouřit. Mám jí cca rok od vapour 2, je tak hodně možností na výběr a hlavně v obsahu nikotinu, kterej podle škodí tomu zdravý nejvíc a pak dalších X látek. Ale obsah se mění v páru a těch škodlivých látek je tam o několik procent míň. Nedá se to nazvat zdravá forma kouření, ale jednoznačně lepší. Ono když si to tam vezmete tak každá látka kterou vdechujete a nemáte jí vdechovat je škodlivá a to jí člověk dýchá neúmyslně třeba.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 15 zář 2017 14:10

Radko...
Houbeles...
Právě vaporizace udělala z kuřáků - některých, stádo ovcí věřících bludům...
:lol: :lol: :lol:
Houbeles víš, co je v těch esencích...
Houbeles víš, co to s tebou udělá...
___
Jo - z "elektronické" cigatery taháš do plic méně oxidu uhelnatého a uhličitého (jenže ty až tak neškodí; CO v malém množství, resp. koncentraci, jen 'uspává' - blokuje hemoglobin vůči kyslíku, nemá žádné trvalé následky - pokud pominu smrt při vdechování dostatečné koncentrace; CO2 dýcháš běžně jako součást vzduchu).
Nikotin - pominu-li fyzickou závislost na tomto alkaloidu, neškodí vůbec, stimuluje...
Podobně jako tein, kofein, teobromin...
___
Jako reklama na "vapour2" dobrý... Pro lidi nevzdělané a hloupé...
Jako rozbor škodlivosti kouření je to ale prostý canc, blábol...
___
Ale pokud tomu i věříš...
No - vzpomeň si na tohle psaní, až budeš mít různými esencemi odrovnaný dýchací cesty více než já kouřením 'těžkých' cigaret, doutníků a fajfky... O 20-30 let déle...
:lol: :lol: :lol:

aleš

Nový příspěvek od aleš » 15 zář 2017 14:16

Jak se zde už u několika otázek ohledně kouření objevuje velice pozitivní příspěvek a hodnocení na elektronickou cigaretu vapour 2. Nejspíš se někdo snaží udělat si reklamu zadarmo.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 15 zář 2017 14:33

aleš Jak se zde už u několika otázek ohledně kouření objevuje velice pozitivní příspěvek a hodnocení na elektronickou cigaretu vapour 2. Nejspíš se někdo snaží udělat si reklamu zadarmo.
Jo...
Asi klesají prodeje té zpotvořeniny...
:lol: :lol: :lol:Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Je prokázané nebe a peklo?
       od Miroslava » 10 úno 2017 17:55 »
    3 Příspěvků
    724 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Eliška
    10 úno 2017 17:58
  •    Škodí i pasivní kouření?
       od Brigita » 28 srp 2016 09:15 »
    3 Příspěvků
    973 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Brigita
    28 srp 2016 17:23
  •    Škodí tak je pasivní kouření?
       od Radúza » 12 lis 2016 13:23 »
    1 Příspěvků
    754 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Čertík
    12 lis 2016 13:25
  •    Škodí kouření cigaret hlasivkám?
       od Regina » 06 zář 2017 22:03 »
    4 Příspěvků
    984 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ann
    07 zář 2017 09:44
  •    Jaké množství alkoholu denně škodí zdraví ?
       od Derek » 28 bře 2016 10:12 »
    10 Příspěvků
    3110 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    21 bře 2017 18:49