Dáváte doma věci na skříně?
Dáváte doma věci na skříně?
Také máte takový zvyk že pokud se něco nevejde do skříně tak to postavím na ní? Máme doma v obýváku na obývací stěně spoustu nepotřebných věcí a krámů. V předsíni i v pokoji to vypadá stejně. Spoustu květináčů co se zrovna nepotřebují, staré nádobí a oblečení, nefunkční televize a knížky.
Upřímě řečeno i já jsem střadatel.Ale nemusím to dávat na skříně.Mám prostory kde se to vejde.Ale občas se naštvu a řady věcí se zbavím a pak mě to štve protože na potvoru bych to zrovna potřeboval.Ale nežijeme v bytě ale v baráku a technickým zázemím.Ale bydlí s námi vnuk a ten vše vyhazuje.Já to potom jdu zkontrolovat a zase to natáhnu domů.Holt jsem ještě oběť bývalého režimu že všechno se jednou ještě může hodit.
Re: Dáváte doma věci na skříně?
Ahoj, taky jsem to tak měla. Ale co jsme koupili dům, mám na skříni pár věci opravdu potřebných a ty nepotřebné mám na půdě, tedy zvlášť v podkrovních pokojích. Pak jsem si říkala proč vlastně neudělat v celých těch věcech pořádek? :-) Vždyť my je ani nepotřebujeme.. Navíc to hned nemusíš vyhodit ale třeba prodat a potěšit jiné lidičky.
Re:
Také jsem takový. Když jsem před čtyřiceti lety kupoval barák, tak mě staří chlapi říkali, když něco skladuješ, tak to třeba 10 let nepotřebuješ a když to vyhodíš, tak za pár dnů se to hodí.A MĚLI PRAVDU. Již jsem se o tom několikrát přesvědčil. Je pravda, že ono se nakupí tolik věcí, že pak člověk neví kde to má.Něco je v garáži, něco na půdě, něco venku pod přístřeškěm.A teď babo raď kde to mám hledat.dabač ↑06 zář 2017 10:46Upřímě řečeno i já jsem střadatel.Ale nemusím to dávat na skříně.Mám prostory kde se to vejde.Ale občas se naštvu a řady věcí se zbavím a pak mě to štve protože na potvoru bych to zrovna potřeboval.Ale nežijeme v bytě ale v baráku a technickým zázemím.Ale bydlí s námi vnuk a ten vše vyhazuje.Já to potom jdu zkontrolovat a zase to natáhnu domů.Holt jsem ještě oběť bývalého režimu že všechno se jednou ještě může hodit.
Ono se řekne, vyhoď to, koupíš nové. Jenže v tomhletom režimu se dělají věci, které nejdou opravit a věci za komunistů ještě slouží akorát tomu chybí jen ta jedna náhradní věc, kterou "někde" mám.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 4 Příspěvků
- 1655 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Einstein
11 črc 2017 19:11
-
- 2 Příspěvků
- 1135 Zobrazení