Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Petra Bajerová
Nový příspěvek
od Petra Bajerová » 06 zář 2017 16:45
Kolika milimetrové síto použít při mletí masa na karbanátky?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 06 zář 2017 16:50
Pětka sítko je nejvhodnější.
-
Šárka
Nový příspěvek
od Šárka » 06 zář 2017 18:00
Také používám toto síto. Šlo by udělat jemnější ale ne každému by to muselo chutnat. Ta pětka je tak akorát.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 06 zář 2017 18:16
Na karbanátky (apod.) používám šajbu 3 mm...
A hovězí melu aspoň 3x...
Pokud je rovnou neškrábu...
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 06 zář 2017 18:22
mowla Na karbanátky (apod.) používám šajbu 3 mm...
A hovězí melu aspoň 3x...
Pokud je rovnou neškrábu...
... a nejsou tvrdé? Pouč nevzdělaného.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 06 zář 2017 18:33
Mudr.Lant ... a nejsou tvrdé? Pouč nevzdělaného.
Heléééé...
Ne, nejsou tvrdé...
Z hovězího dělám prát...
A ten rozmíchán mezi vepřové jen pojí...
Nesmíš karbenátky smažit 'na krev' - jen medium...
-
-
Hrubé osušky
Příspěvků 2
od Vágnerová » 24 bře 2016 19:59 »
Chci se zeptat, jestli a případně jak se dají změkčit osušky a ručníky? Peru normálně na 60 °C gelovými kapslemi a aviváž dávám taky, ale osušky jsou pořád stejně hrubé. Prosím o radu.
- 2 Příspěvků
- 904 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
24 bře 2016 20:22
-
-
- 3 Příspěvků
- 1167 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Robert 5
11 dub 2017 10:34
-
-
- 2 Příspěvků
- 836 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
05 lis 2017 09:46
-
-
- 1 Příspěvků
- 971 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
21 led 2018 09:18
-
-
- 4 Příspěvků
- 813 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Modérateur
28 črc 2018 18:11