Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Makro
Nový příspěvek
od Makro » 09 zář 2017 11:21
V neděli na oběd chci dělat kachnu. Kdy ji tak vyndat z mrazáku? Kolik hodin se rozmrazuje kachna?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 09 zář 2017 11:32
Vyndej ji už nyní a do zítřka bude rozmrazená. Říká se, že kus masa o hmotnosti 2,5 kila se samovolně rozmrazí do 24 hodin.
-
Makro
Nový příspěvek
od Makro » 09 zář 2017 11:56
Tak to bude akorát dík.
-
-
Hodně masná kachna
Příspěvků 2
od Helena Dounková » 27 črc 2016 12:04 »
Rozhodla jsem se udělat kachnu ale je strašně masná. Má hodně tuku. Jak to udělat aby se to dalo vůbec jíst? Že jsem jí vůbec kupovala.
- 2 Příspěvků
- 714 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
27 črc 2016 12:40
-
-
- 3 Příspěvků
- 804 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
13 úno 2017 12:10
-
-
- 9 Příspěvků
- 2234 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
12 dub 2017 13:58
-
-
- 1 Příspěvků
- 618 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
25 lis 2017 09:34
-
-
Kachna je cítit bahno?
Příspěvků 3
od Cvrček » 09 pro 2017 10:37 »
Také se Vám občas stane že z kachny je cítit po upečení bahno?
- 3 Příspěvků
- 601 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sam
09 pro 2017 10:41