Zdravím. Myslíte že bude před Vánoci cena máslo ještě stoupat? Jestli ho mám nakoupit teď a zamrazit.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Vánoce cena másla?
Manželka měla v mrazáku také zásoby i v době, kdy cena másla nebyla vysoká a člověk nikdy neví, co bude za týden, měsíc, století. Takže jestli máš obavu, že máslo bude dražší, tak si jej kup již nyní.
Já si osobně myslím, že cena másla je uměle vyvolána, aby si řetězce vydělaly na nové stavby a rekonstrukce. Včera jsem byl u řezníka a mimo jiné měl v nabídce máslo, což jsem ho u něj nikdy neviděl a zajímavá byla cena 45,90 Kč a v nejlacinějším krámě Penny ho měli v nabídce za 64,90 Kč a to mi vysvětlete, jak je to možný.
Já si osobně myslím, že cena másla je uměle vyvolána, aby si řetězce vydělaly na nové stavby a rekonstrukce. Včera jsem byl u řezníka a mimo jiné měl v nabídce máslo, což jsem ho u něj nikdy neviděl a zajímavá byla cena 45,90 Kč a v nejlacinějším krámě Penny ho měli v nabídce za 64,90 Kč a to mi vysvětlete, jak je to možný.
Na Vánoce určitě nebude levnější. Já kupuji máslo když je v akci za příznivou cenu a dávám do mrazáku. Na kvalitě tím neztrácí. Navíc před Vánocemi je tolik výdajů, že všechno nakoupené předem je velké plus. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.