Na kolik stupňů péct bůček v celku?
Na kolik stupňů péct bůček v celku?
Na kolik stupňů péct bůček vcelku bez kosti v pekáčku v troubě přikrytý poklicí?
asitak 3,5 - 4 hodiny. Už vidím hladového manžela nebo děti, jak se dívají když se v troubě peče bůček přes 4 hodiny. Neříkám, může to být vynikající, jak dlouhé probublávaní hov. vývaru nebo smažení cibule pod guláš, ale to si můžou dovolit jen ti, kteří mají spousta času.mowla Já peču pomalu - tedy asitak na 100° - 120° C, asitak 3,5 - 4 hodiny, vždy cca po hodině otočím (začínám vnější stranou - tedy kůží, dolů)...
Na závěr pak vnější stranou nahoru (je-li s kůží, pak ji předem naříznu na čtverečky), cca půlhodiny grilovat na max., do křupava.
![Cha cha :-ch](https://www.24poradna.eu:443/images/smilies/mosking.gif)
Mudr.Lant ... to si můžou dovolit jen ti, kteří mají spousta času.
![Mrknutí ;)](https://www.24poradna.eu:443/images/smilies/icon_e_wink.gif)
Není to tak hrozné - o maso v troubě se nemusíš starat, stačí je začít péct v dostatečném předstihu...
![Smějící se :lol:](https://www.24poradna.eu:443/images/smilies/icon_lol.gif)
Proto taky třeba guláš peču - netrávím jeho mícháním mládí...
A ještě ti poradím - kachnu dělám 12 - 13 hodin, začínám o půlnoci a starosti jsou - někdy okolo desáté dopoledne sundám z pekáčů alobal, sliju tuk (a schovám si jej na chleba), vrátím alobal a zvýším teplotu ze 65°C na cca 120°C.
A tak okolo půl dvanácté sundám alobal a teplotu zvednu na 180°C (na kůrčičku).
V poledne je kačka na talíři.
![Mrknutí ;)](https://www.24poradna.eu:443/images/smilies/icon_e_wink.gif)
Díky za radu, kterou ale nevyužiji. Ale jen tak, pro zajímavost. Chceš říct, že při 65°C se kachna peče, respektive pouští tuk?mowla
Není to tak hrozné - o maso v troubě se nemusíš starat, stačí je začít péct v dostatečném předstihu...
![]()
Proto taky třeba guláš peču - netrávím jeho mícháním mládí...
A ještě ti poradím - kachnu dělám 12 - 13 hodin, začínám o půlnoci a starosti jsou - někdy okolo desáté dopoledne sundám z pekáčů alobal, sliju tuk (a schovám si jej na chleba), vrátím alobal a zvýším teplotu ze 65°C na cca 120°C.
A tak okolo půl dvanácté sundám alobal a teplotu zvednu na 180°C (na kůrčičku).
V poledne je kačka na talíři.
![Ne /n/](https://www.24poradna.eu:443/images/smilies/nea.gif)
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 911 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
13 čer 2016 11:08