Co obsahuje výpis z evidenční karty řidiče?
Co obsahuje výpis z evidenční karty řidiče?
Chci obětovat nějakou pětku a nechat si zjistit jak jsem na tom s body. Co bude výpis obsahovat... výše udělených pokut, jaké přestupky, výše trestních bodů...?
http://www.12bodu.cz/vypis-z-evidencni- ... idice.html
Tolik teoreticky, nemám žádný bodík, naposledy jsem sice platil relativně nedávno (zatrolenej policajt splýval s kerem, před kterým stal), překročení rychlosti o 14 (54 na 40), ale ukecal jsem to na bezbodove...
Tolik teoreticky, nemám žádný bodík, naposledy jsem sice platil relativně nedávno (zatrolenej policajt splýval s kerem, před kterým stal), překročení rychlosti o 14 (54 na 40), ale ukecal jsem to na bezbodove...
Tak to jsem zvědavý. Naposled jsem dostal pokutu za pásy, asi před 7-8 lety.mowla http://www.12bodu.cz/vypis-z-evidencni- ... idice.html
Nic jsi neukecal. Body nepřiděluje policajt, ty přiděluje registr na základě zápisu policajta a děje se tak automaticky. Takže jediná možnost jak nedostat v tvém případě přidělené body je ta, že policajt to nenapsal jako překročení rychlosti, ale jako nějaký jiný nebodovaný přestupek.mowla ale ukecal jsem to na bezbodove...
Zákon (č. 361/2000Sb.) nezná "malé překročení rychlosti". Zrovna tak postrádám zákonný podklad opatření o přidělování 2 bodů za překročení rychlosti pouze v rozmezí +6 až +19 km/h (v obci). Takže ač je to tak nějak praktikováno, je to jen úřední svévolemowla
No - svým způsobem máš pravdu, přesto mám pravdu já...
Napsal to jako malé překročení rychlosti - prostě namísto 54 napsal 44...
Tedy bez bodu.
Já tady postrádám odpověď na mou otázku!satam Zákon (č. 361/2000Sb.) nezná "malé překročení rychlosti". Zrovna tak postrádám zákonný podklad opatření o přidělování 2 bodů za překročení rychlosti pouze v rozmezí +6 až +19 km/h (v obci). Takže ač je to tak nějak praktikováno, je to jen úřední svévole
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 1003 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
12 říj 2018 13:01
-
- 3 Příspěvků
- 1789 Zobrazení