Nažene vám tato reklama slzy do očí?
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Nažene vám tato reklama slzy do očí?
Možná je to tím, že vím co všechno pro mě mamka udělala a kolikrát mě v životě pomohla a byla vždycky při mě ať se dělo cokoliv a vždy mě pomohla i když sama měla málo. Teď je na tom zdravotně opravdu hodně špatně a tak jsem možná citlivější než ostatní. Proto by mě zajímal názor ostatních. Přidám anketu (za anonymní hlasování se nezlobím). Nažene vám tato reklama slzy do očí? Mě teda jo a nestydím se za to. Mám teď horší období a nerad bych o mamku přišel. Taky uroníte slzu při vzpomínkách , nebo je to jen u mě? Taková reklama přece musí v srdíčku dostat každého když není sobec a vzpomene si na své rodiče. https://www.youtube.com/watch?v=ZjCPU30lkHQ Pokud to někdo považuje za vyloženě blbou otázku tak prosím nereagovat. DěkujiPoznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
Přiznám se, ač chlap jako hora, ruce jako lopaty, prožívám podobné. Stačí poslouchat písničku ze které mám husí kůži, slyšet nějaká dojemná slova..., ale ve tvém příspěvku je smutné to, že to je reklama na zboží. Nevím jak vy ostatní, ale co říkáte na toto: https://www.youtube.com/watch?v=Xgi8jRcBCwI .
U nás to nehrozí, ale kdo ví.
U nás to nehrozí, ale kdo ví.
Tak tohle mne vážně vzalo. Ano, může se to stát každému z nás a bez toho dobrého konce ...... A nejde jen o Vánoce. Video začíná záběrem na psa a právě tuto rasu mám. Budu to brát jako varování ….Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 6 Příspěvků
- 1678 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
28 lis 2017 18:27
-
-
Může se barva očí zesvětlit během života? Může se změnit barva očí z zelené třeba na modrou?
od Ndhdje » 07 říj 2024 09:20 » - 1 Příspěvků
- 252 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Eva
07 říj 2024 11:23
-
-
- 2 Příspěvků
- 1071 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
07 čer 2016 15:22