Po jaké době vyprší láska?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Ilma

Po jaké době vyprší láska?

Nový příspěvek od Ilma » 25 říj 2017 10:16

Mám přítele už dva roky a dříve to bylo prostě jiné. Těšila jsem se na každou chvíli s ním a dnes spolu jsme už jen ze zvyku. Je to normální že taková ta zamilovanost po dvou letech vyprší? :roll:Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 25 říj 2017 10:20

2 roky a konec zamilovanosti? Já jsem ve vztahu 41 let, a přes veškeré problémy v manželství se nás zamilovanost drží.

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 25 říj 2017 10:30

Doktore pokud mluvíš pravdu tak klobouk dolů.Zřejmě by ti byla svatozář malá.Neříkám že nemám svou ženu stále rád ale určitě nejsem zamilovaný.A na druhou stranu i když bych řekl že si dost často jdeme
na nervy tak člověk potřebuje aby někdo vypral,uvařil a podobně.CHlapovi se po určité době už nechce.No a ruku na srdce toho se člověk nerad vzdává.Jak říkám klobouk dolů.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 25 říj 2017 10:49

dabač Doktore pokud mluvíš pravdu tak klobouk dolů.Zřejmě by ti byla svatozář malá.Neříkám že nemám svou ženu stále rád ale určitě nejsem zamilovaný.A na druhou stranu i když bych řekl že si dost často jdeme
na nervy tak člověk potřebuje aby někdo vypral,uvařil a podobně.CHlapovi se po určité době už nechce.No a ruku na srdce toho se člověk nerad vzdává.Jak říkám klobouk dolů.
Proč bych měl lhát? Zrovna včera byla manželka u kadeřnice, pochválil jsem s tím, že se mi líbí, nikdy jsem i nejmenoval "moje stará" mezi chlapama, při procházce se držíme za ruku nebo kolem ramen, pochválíme si navzájem povedené dílo, samozřejmě se i zdravě zkritizujeme. Prostě děláme vše proto, co nám na naší svatbě řekla její babička: Děti, žijte tak, aby vám všichni záviděli.

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 25 říj 2017 11:13

No jak říkám klobouk dolů! Tak to má být. :-y :-y :-y

Matěj Trdelka
člen
Příspěvků 566
Registrován 06 čer 2017 11:20

Nový příspěvek od Matěj Trdelka » 25 říj 2017 11:25

Mudr.Lant Já jsem ve vztahu 41 let, a přes veškeré problémy v manželství se nás zamilovanost drží.
:-y :-y :-y

Ať vám to ještě hooooodně dlouho šlape. :-y

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 25 říj 2017 11:31

Děkuji oběma. Snad se dožijeme té Zlaté v pohodě. :-ch

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 25 říj 2017 11:41

Mudr.Lant Proč bych měl lhát? Zrovna včera byla manželka u kadeřnice, pochválil jsem s tím, že se mi líbí, nikdy jsem i nejmenoval "moje stará" mezi chlapama, při procházce se držíme za ruku nebo kolem ramen, pochválíme si navzájem povedené dílo, samozřejmě se i zdravě zkritizujeme. Prostě děláme vše proto, co nám na naší svatbě řekla její babička: Děti, žijte tak, aby vám všichni záviděli.
Doktore, smekám :-)(
Jen bych rád dodal, že já mám s manželkou prakticky stejný vztah a přesně na nás sedí to, co jsi tady napsal až na těch 41 let, máme zatím "jen" 29 let. A titul "moje stará" bytostně nesnáším.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 25 říj 2017 12:00

satam Doktore, smekám :-)(
Jen bych rád dodal, že já mám s manželkou prakticky stejný vztah a přesně na nás sedí to, co jsi tady napsal až na těch 41 let, máme zatím "jen" 29 let. A titul "moje stará" bytostně nesnáším.
Díky, a víš co mne těší, že nemáš šanci nás dohonit. :lol:

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 25 říj 2017 12:16

Mudr.Lant Děkuji oběma. Snad se dožijeme té Zlaté v pohodě. :-ch
Také gratuluji, to vážně jen tak nevidí. :-y

Jinak můj názor je, že zamilovanost vyprchá brzo. Když jí následuje láska, tak ta už na celý život může být, ale to první poblouznění - často slepá zamilovanost - tak ta vydržet nemůže.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Co je to platonická láska?
       od Zina » 16 srp 2016 08:17 »
    3 Příspěvků
    1546 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Robin
    16 srp 2016 15:25
  •    Platonická láska po celý život?
       od Josef Krátký » 03 dub 2017 07:42 »
    2 Příspěvků