Pokuta za jízdu po zadním kole na motorce?
Pokuta za jízdu po zadním kole na motorce?
Chci se zeptat. Jak by policie kvalifikovala pokutu za jízdu po zadním kole na motorce? Bylo by to jako ohrožení? Nebo jak? Ještě jestli nevíte zdali jsou za to trestné body. Děkuji Tom
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
Tak Doktore nerýpej a zamysli se. Motorkář, který bravurně zvládá jízdu po zadním kole, zvládá i včas zabrzdit, popř. změnit směr.Mudr.Lant Pane, nechci rýpat, ale jak může takový řidič při takové jízdě bezpečně zabrzdit nebo změnit směr?
Tak mám dojem, že jsi nikdy neviděl jet motorku po zadním kole. V 90% případu je RZ čitelná.mowla Satame - cituji - "že je znemožněna nebo podstatně ztížena její čitelnost"
Při jízdě na zadním kole je "znemožněna nebo podstatně snížena její čitelnost"...
Teď momentálně nemám čas, ale najdu ti videa, kde jsou motorkáři machři v ovládání jízdy po zadních až i krev poteče.satam Tak Doktore nerýpej a zamysli se. Motorkář, který bravurně zvládá jízdu po zadním kole, zvládá i včas zabrzdit, popř. změnit směr.
Tak mám dojem, že jsi nikdy neviděl jet motorku po zadním kole. V 90% případu je RZ čitelná.
satam Tak mám dojem, že jsi nikdy neviděl jet motorku po zadním kole. V 90% případu je RZ čitelná.
Tak počkej - otázka zněla "jízda po zadním"...
Tedy předpokládám vyváženou jízdu po zadním - ne přizvednutí předního kola při akceleraci...
Tedy ne změnu polohy moto (i RZ) o nějakých pár °, ale o minimálně 45° (podle topologie rámu klidně i mnohem více - musíš dostat těžiště stroje cca nad střed zadního kola!) - což mění čitelnost RZ docela výrazně (ledaže by mašina měla gyroskopicky dorovnávanou montáž - což nepředpokládám)...
No - omlouvám se, ale právě toto si tvrdit dovolím...satam ...a zkus mi tvrdit, že ta RZ je nečitelná nebo špatně čitelná...
RZ cca pod úhlem 45° otočená k vozovce je podle tebe čitelná dobře???
Zkus ji načíst kamerou (předpokládám, že kamerku máš)...
___
Jo máš pravdu - tahle diskuse je ´marná´ - až příště dojedeš motorkáře (nebo tě nějaký předjede) na zadním, nafot RZ a pošli mi ji - jestli ji přečtu, možná ti uvěřím...
___
Je mi vcelku jedno, jak kdo jezdí - pokud tím NEOHROŽUJE okolí (a MÉ BLÍZKÉ!!! - ZEJMÉNA), každý at má své porušení a svou zodpovědnost, já jen odpovídal na otázku...
Na zbytečnou debatu s tebou nemám chut...
:PPoznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 740 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
31 led 2018 21:25