Chyba zobrazení poradny objasněna
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
- Registrován 11 črc 2017 21:49
Chyba zobrazení poradny objasněna
Dnes jsem opět narazil u jedné otázky https://www.24poradna.eu/pomoc-s-identi ... 13926.html na chybu s modrou barvou. Nepomohlo ani obnovení stránky (zkoušel jsem to obnovit asi 10x a pokaždé tam chyba je).
Pak mě napadlo vypnout Adblock a chyba se nezobrazila. Po zapnutí Adblocku tam opět je. Tudíž za to může právě Adblock. Takže to není chyba poradny. Proto se to zobrazuje jen těm kdo mají Adblock. Máš ho Satame nainstalovaný?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Pak mě napadlo vypnout Adblock a chyba se nezobrazila. Po zapnutí Adblocku tam opět je. Tudíž za to může právě Adblock. Takže to není chyba poradny. Proto se to zobrazuje jen těm kdo mají Adblock. Máš ho Satame nainstalovaný?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
- Admin Pavel Soukup
- člen
- Příspěvků 76
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Já už jsem na to taky koukal po zaslání souborů od admina. Myslel jsem že to vyřeším ale bohužel. Dělá to ta modrá barva co je nahoře na stránce. Jenomže když se vypne, tak to nebude modré.
Jedině hodit texty :
24PORADNA.EU
Všeobecná poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.
do černé barvy a nechat místo modré bílou. Pak by to ta barva nerušila.
Jenomže to by to vypadalo nějak takto:
Jedině hodit texty :
24PORADNA.EU
Všeobecná poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.
do černé barvy a nechat místo modré bílou. Pak by to ta barva nerušila.
Jenomže to by to vypadalo nějak takto:
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 1008 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
04 led 2017 13:40
-
- 11 Příspěvků