Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Muž
Nový příspěvek
od Muž » 21 lis 2017 14:30
Jak se jí uzená makrela? To že nejde jíst příborem už jsem pochopil musím použít prsty ale jí se k tomu nějaké pečivo nebo jen tak samotná?
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6470
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 21 lis 2017 14:45
Ryby se smí jíst rukama, ale zrovna na tu uzenou makrelu bych si troufnul i příborem. A co si k tomu dáš (nebo nedáš), je pouze tvoje věc. Já ji jím samotnou.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 21 lis 2017 14:56
Já ti doporučuju, abys jedl tak, aby ti chutnalo...
Osobně dost kašlu na to - jak se co jí, klidně si dám samotné maso a jako zákusek mango...
BTW - makrela není špatná, ale zkus někdy marenu...
Už po makrele ani nevzdechnes...
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 21 lis 2017 17:38
Muž Jak se jí uzená makrela? To že nejde jíst příborem už jsem pochopil musím použít prsty ale jí se k tomu nějaké pečivo nebo jen tak samotná?
Samotnou makrelu jíst bez pečiva? Brrr
Makrelu rozpul, u ocasu chytni páteř a jemným tahem ji vytrhni až k hlavě, kterou vyhodíš a prstem dlabej a přikusuj pečivo/chleba, ale ty jsi ji už asi snědl, tak ti dám skvělý recept pro příště.
1 větší uzená makrela,
150 g smetanového taveného sýru
150 g másla
sůl a pepř na dochucení.
Rybu vykostíš, a vše dáš do mixéru a rozmixuješ na jemnou pastu. Dochutíš bílým pepřem a solí a podáváš s pečivem, chlebem.
-
-
Je makrela zdravá ?
Příspěvků 2
od Sanková » 20 úno 2016 09:20 »
Myslíte si že je konzumace konkrétně ryby makrely prospěšná? Že má pozitivní vliv na zdraví? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz...
- 2 Příspěvků
- 2020 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Frido
21 úno 2016 08:38