Zdravím . Mám Škodu Octavia, u řidiče je to jasný že vyletí airbag z volantu. Odkud ale vyletí airbag u spolujezdce ? Podle papíru by to mělo mít airbag u spolujezdce ale nevidím tam žádnou mezeru ani nic odkud by to mohlo vyletět.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Odkud vyletí airbag u spolujezdce?
Vyletí z prostoru nad schránkou - žádná mezera tam není, airbag při nafouknutí protrhne vnitřní zeslabení palubky (zničí ji)...
POZOR - netuším, jakou a jak vybavenou máš Oktávu - ale v prostoru předních sedadel je airbagů více - a ani u jednoho není vidět nějaká mezera, některé jsou třeba integrovány do vnější strany opěrky sedačky (protrhnou čaloun)...Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
POZOR - netuším, jakou a jak vybavenou máš Oktávu - ale v prostoru předních sedadel je airbagů více - a ani u jednoho není vidět nějaká mezera, některé jsou třeba integrovány do vnější strany opěrky sedačky (protrhnou čaloun)...Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 832 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
19 zář 2016 14:48
-
- 4 Příspěvků
- 1090 Zobrazení