Vlákno pokec o životě a vše okolo
Vlákno pokec o životě a vše okolo
Trošku kopíruji mudrlanta , ale zakládám vlákno pokec o životě, co kdo dnes dělá, zažil, na co se těší a tak.
Jinak Doktore, dobrý nápad .
Hned dám první příspěvek. Myslím si že by to mohlo mít úspěch a každý den si tu můžeme pokecat.
Dneska jsem zase 2 hodiny vymýšlela co budu vařit. Prostě děláme doma cca 15 jídel pořád dokola. Znáte to ne? guláš, svíčková, zapečené těstoviny, čočka párek vajíčko... Zkoušíte improvizovat a vymýšlíte nové recepty?Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Hned dám první příspěvek. Myslím si že by to mohlo mít úspěch a každý den si tu můžeme pokecat.
Dneska jsem zase 2 hodiny vymýšlela co budu vařit. Prostě děláme doma cca 15 jídel pořád dokola. Znáte to ne? guláš, svíčková, zapečené těstoviny, čočka párek vajíčko... Zkoušíte improvizovat a vymýšlíte nové recepty?Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Škoda, že tu nefunguje chat. Chvíli běžel, ale měl nějaké nedostatky, tak ho admin odstranil, ale možná, že se zase začne chatovat.Sandra Trošku kopíruji mudrlanta , ale zakládám vlákno pokec o životě, co kdo dnes dělá, zažil, na co se těší a tak.
Dneska jsem zase 2 hodiny vymýšlela co budu vařit. Prostě děláme doma cca 15 jídel pořád dokola. Znáte to ne? guláš, svíčková, zapečené těstoviny, čočka párek vajíčko... Zkoušíte improvizovat a vymýšlíte nové recepty?
Dneska jsem zase 2 hodiny vymýšlela co budu vařit. Prostě děláme doma cca 15 jídel pořád dokola. Znáte to ne? guláš, svíčková, zapečené těstoviny, čočka párek vajíčko... Zkoušíte improvizovat a vymýšlíte nové recepty?
Ne, neznáme. U nás se točí na 30 jídel a stále se něco vymýšlí.
Ne, neznáme. U nás se točí na 30 jídel a stále se něco vymýšlí.
Naposledy upravil(a) Mudr.Lant dne 03 pro 2017 18:06, celkem upraveno 1 x.
O tom bůčku to vím, žena z něj docela často taky dělá různé mňamky, většinou bez receptu, takzvaně "ala já".Mudr.Lant Neee, na to mám kuchařku "Kuře na 100 způsobů"
A víš ty, že z bůčku se dá udělat mnoho jídel, pokud bereš surový bůček jako surovinu?
A ta kuřata bereš kde, když jsi tu před časem napsal, že ta supermarketová nejíš? Že ty máš nějakou "domácí" farmu
Farmu nemám, ale mám dobré sousedy. My zbytky, kterých ale moc nezbývá, oni kuřátko. Vepřín také nemám, ale mám zásobu kvalitního masa z dobrých jatek. Holt v tom má vesnice výhodu.satam O tom bůčku to vím, žena z něj docela často taky dělá různé mňamky, většinou bez receptu, takzvaně "ala já".
A ta kuřata bereš kde, když jsi tu před časem napsal, že ta supermarketová nejíš? Že ty máš nějakou "domácí" farmu
Já dnes ráno když jsem šla nakupovat. Pán co nakupoval přede mnou, tak mu vypadla krabička cigaret. Volám na něj, pane halóóoó, vypadla vám krabička cigaret. On ji sebral a neřekl ani slovo. Ale jako dobrý skutek se to určitě počítá, i když pán na mě koukal jako kdybych mu ubližovala.Mudr.Lant Kdy jste naposled udělali dobrý skutek?
Já rád pomáhám a zrovna v týdnu jsem seřizoval rádio sousedovi od vedle. Vím, není to moc, ale soused je nevidomý.
Sandro, nediv se. Vždyť platí, že každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestánSandra Já dnes ráno když jsem šla nakupovat. Pán co nakupoval přede mnou, tak mu vypadla krabička cigaret. Volám na něj, pane halóóoó, vypadla vám krabička cigaret. On ji sebral a neřekl ani slovo. Ale jako dobrý skutek se to určitě počítá, i když pán na mě koukal jako kdybych mu ubližovala.
Co je dobrý skutek???Mudr.Lant Kdy jste naposled udělali dobrý skutek?
Někomu pomůžu - i třeba s prkotinou, a nechci to rovnou v hodinovce?
Někomu poradím? - to tady litá dobrejch skutků spáchaných většinou z nás, přítomných, denně...
Někomu udělám radost i třeba jen verbálně?
___
Nevím, co přesně je "dobrý skutek"...
Většinou se ale snažím chovat tak, aby ti okolo mne že mne neměli špatný pocit - pokud nezadají příčinu, aby jej měli...
Tak toto vlákno je čistokrevný chat - nevěřím, že tohle po pár dnech bude nekdo schopný přečíst a smysluplné reagovat na příspěvky staré i jen pár hodin...
Sandro - , tohle zalozit je počin roku...
Doufám (a modri uz vědí), že tohle nesklouzne k nějakým nadávkám a výčitkám...
Resp. prosím o to, aby to zůstalo v rovině příjemného pokecu mimo témata otázek a nad věcí...
Sandro - , tohle zalozit je počin roku...
Doufám (a modri uz vědí), že tohle nesklouzne k nějakým nadávkám a výčitkám...
Resp. prosím o to, aby to zůstalo v rovině příjemného pokecu mimo témata otázek a nad věcí...
Trošku jsi mě předběhl, protože jsem se rozmýšlel, jak to napsat.mowla Co je dobrý skutek???
Říká se, že každý dobrý člověk by měl denně udělat 3 dobré skutky. A jsme u toho, co to je dobrý skutek. Asi teď budu trochu pro smích, ale za dobrý skutek považuji i to, že na přechodu pro chodce pustím nerozhodného chodce a ještě mu rukou pokynu, že může jít. Také když se mi tady povede dobrá rada, třeba nedávno tady Omezovač rychlosti, také mám dobrý pocit a říkám si "Zas jeden dobrý skutek".
Všechny zdraví SOVA. Zalétla jsem na tuto větev (24poradna) tak doufám že zde vydržím dlouho a nikdo sovu nevypudí narážkami nebo urážkami. To by bylo sově líto. Chodila jsem sem dříve (zakladatelé si vzpomenou). Proto zdravím Mowlu a Matěje Trdelku, ty zatím neznám. Ale koukám že radí víc než dobře. Těším se na všechny že sem zase začnu od zítřka chodit. Jste jak to vypadá dobrý kolektiv. Doufám že to vydrží. Byla by škoda to pokazit. Na všechny se zítra těším. Babča Sova
Zdravím SOVU a doufám, že spolu budeme nadále vycházet normálně. Vítej zpětSova Všechny zdraví SOVA. Zalétla jsem na tuto větev (24poradna) tak doufám že zde vydržím dlouho a nikdo sovu nevypudí narážkami nebo urážkami. To by bylo sově líto. Chodila jsem sem dříve (zakladatelé si vzpomenou). Proto zdravím Mowlu a Matěje Trdelku, ty zatím neznám. Ale koukám že radí víc než dobře. Těším se na všechny že sem zase začnu od zítřka chodit. Jste jak to vypadá dobrý kolektiv. Doufám že to vydrží. Byla by škoda to pokazit. Na všechny se zítra těším. Babča Sova