Jak sledovat na PC co natáčí kamera na mobilu?
Jak sledovat na PC co natáčí kamera na mobilu?
Jde to aby člověk sledoval na počítači třeba přes internet nebo wifi co natáčí mobilní telefon?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Některé mobily umožní přímo sdílet obrazovku - tedy můžeš sledovat na jiném zařízení to, co mobil zobrazuje... Je to ale velký žrout energie (baterky toho mobilu) a obvykle jde o připojení AdHoc (WiFi).Míra Hájina Jde to aby člověk sledoval na počítači třeba přes internet nebo wifi co natáčí mobilní telefon?
Var.B - natáčet mobilem, sdílet to na nějaký cloud a odtamtud to stahovat na jiné zařízení. Nejde o sledování zcela online (upload i download nějaký čas vezmou), ale je to lepší možnost.
Var.C - natáčet mobilem, ukládat na nějaký (W)LAN disk a přes veřejnou IP to sdílet kamkoli...
___
Co potřebuješ?
Ta první možnost sdílení obrazovky je to co potřebuji.
To že to bude žrát hodně baterii mi nevadí. Když doma pustím naplno rádio a sedím u počítače tak nevidím co se děje před barákem. Tak to budu moct nechat mobil zapnutý v nabíječce a z okna namířený před barák. Pokud někdo přijede k baráku, uvidím to na počítači u kterého sedím a můžu ztišit rádio. Prostě uvidím při poslechu rádia naplno co se děje před barákem. Jestli někdo přijel domu atd. Našel jsem v mobilu funkci Zrcadlení obrazovky. Jdu to vyzkoušet.
To že to bude žrát hodně baterii mi nevadí. Když doma pustím naplno rádio a sedím u počítače tak nevidím co se děje před barákem. Tak to budu moct nechat mobil zapnutý v nabíječce a z okna namířený před barák. Pokud někdo přijede k baráku, uvidím to na počítači u kterého sedím a můžu ztišit rádio. Prostě uvidím při poslechu rádia naplno co se děje před barákem. Jestli někdo přijel domu atd. Našel jsem v mobilu funkci Zrcadlení obrazovky. Jdu to vyzkoušet.
Jo - mirroring je to správné...Míra Hájina Ta první možnost sdílení obrazovky je to co potřebuji.
Ale:
- netuším, jaký máš mobil, dokáže to žrát baterku rychleji, než se mobil dobíjí
- AdHoc připojení ti pravděpodobně vypne WLAN připojení toho notesu
- nemáš jednodušší si koupit IP kameru a tu zařadit do WLAN???
IP zařízení není USB...
Je připojeno do LAN, ne do jiného zařízení...
Je možno ji připojit TwistPairem (včetně třeba PoE) nebo i WiFi.
___
Na základě dosavadní výměny informací se domnívám, že IP WiFi bude to právé...
Kdyžtak mi zkus napsat další podrobnosti (ohledně funkci kamery) pokusím se ti doporučit konkrétní typ a jeho zapojení...
Je připojeno do LAN, ne do jiného zařízení...
Je možno ji připojit TwistPairem (včetně třeba PoE) nebo i WiFi.
___
Na základě dosavadní výměny informací se domnívám, že IP WiFi bude to právé...
Kdyžtak mi zkus napsat další podrobnosti (ohledně funkci kamery) pokusím se ti doporučit konkrétní typ a jeho zapojení...
A tato by to mohla být?
https://www.czc.cz/tp-link-nc200/173106 ... 4AodRm4OeQ
Nechci investovat více jak 1000 Kč.
Ano, mohla...Míra Hájina A tato by to mohla být?
Objednej si ji přes net, abys ji mohl případně do 14 dnů bez problému vrátit - má dost malé rozlišení, malou snímkovou frekvenci a těžko říct, jaký zorný úhel (a taky netuším, jak daleko to máš od okna k 'cíli'...).
Ale mohla by ti stačit.
Pokud jí ale rozbalím, tak už ji pak nemůžu vrátit ne?mowla Ano, mohla...
Objednej si ji přes net, abys ji mohl případně do 14 dnů bez problému vrátit - má dost malé rozlišení, malou snímkovou frekvenci a těžko říct, jaký zorný úhel (a taky netuším, jak daleko to máš od okna k 'cíli'...).
Ale mohla by ti stačit.
Můžeš...Míra Hájina Pokud jí ale rozbalím, tak už ji pak nemůžu vrátit ne?
Můžeš ji vrátit dokonce i třeba bez obalu...
Dodavatel ti maximálně může naučtovat náklady na uvedení do původního stavu - tedy pokud obal nepoškodíš, v zásadě nic.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek