Stala se vám doma nějaká záhada nebo něco divného když někdo umřel?
Dneska známá vyprávěla, že když jí umřel bratr, tak jí doma v ten den spadl obraz. Když prý jí umřel otec, tak se jí zastavili na ruce hodinky. V ten samý den. Zažil někdo z vás něco podobného? Jinak se jedná o náhodou které snad ani není možná.
Stalo se vám doma něco divného když někdo umřel?
Stalo se to i u nás, co upozornilo na úmrtí v rodině. Byl jsem dvanáctileté dítě když...jednou mamka zabíjela ve sklepě na schodech slepici na oběd... a v noci jsme slyšeli jak někdo klepe na dveře ze sklepa. Matka se šla podívat, ale nic neviděla. Jenže dříve než jsem usnul, klepalo to znovu, ale matka jen mávla rukou a šla spát. Ráno jsem se šel podívat sám a uviděl, jak hlava od slepice byla těsně za dveřmi... a odpoledne přišel telegram, že v noci zemřela babička.
Když zemřela moje babička, přišla se se mnou rozloučit. Ležela v nemocnici a ještě večer nám lékař říkal, že bezprostřední nebezpečí nehrozí. Chvilku po půlnoci jsem ji viděla ve svém pokoji. Přišla mi říct, že už musí odejít. Když jsem ráno volala do nemocnice, věděla jsem předem, že už nežije a bylo to tak. I čas úmrtí se shodoval.