Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Tom a TomTom.
Nový příspěvek
od Tom a TomTom. » 19 led 2018 17:53
Před několika lety jsem koupil navigaci s doživotní aktualizaci. Po delší době jsem chtěl provést přes jejich stránky aktualizaci, ale bylo mi oznámeno, že vzhledem k tomu, že můj přístroj má malou kapacitu paměti, nelze provést aktualizaci. Není to sviňárna od této společnosti? Proč nikoho při koupi neupozornili na tuto skutečnost, že v budoucnosti s tím nebudou problémy?
Pokud i vy máte navigaci, jste s ni spokojeni, co se týká aktualizace?
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6470
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 19 led 2018 18:07
Doživotní aktualizace map znamená "do konce života" toho přístroje. Jelikož váš přístroj je už patrně po teoretické životnosti, mapy se neaktualizují.
Vlastní zkušenost nemám.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 19 led 2018 21:31
Mám navigaci...
Používám Waze (online) a Navmii (offline) - aplikace zdarma stažené z GooglePlay do Android tabletu (telefonu).
"Proč nikoho při koupi neupozornili..." - protože by nic neprodali...
Jak už jsem tu při jiné příležitosti psal - jednoúčelový krám je prostě krám...
-
-
Aktualizace telefonu malá paměť
Příspěvků 2
od jirka19 » 31 bře 2016 06:22 »
Mám asi rok nový telefon a už mi nejdou stahovat aktualizace, prý mám málo paměti. Přitom všechno ukládám na SD kartu. Co s tím mám dělat? Děkuji za rady
- 2 Příspěvků
- 1077 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matěj Trdelka
12 čer 2017 08:55
-
-
Jak dlouho se můžou instalovat aktualizace?
Příspěvků 3
od Veronika Pištěková » 20 črc 2017 12:42 »
Už se mi do druhého počítače instalují asi 30 minut aktualizace a jde to hrozně pomalu. Je to normální čas takováto dlouhá doba?
- 3 Příspěvků
- 855 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Radúz
20 črc 2017 12:46
-
-
Aktualizace poradny 2
Příspěvků 4
Pěkné odpoledne všem přeji.
Dostavil se ke mě technik, takže se pokusíme poradnu aktualizovat na nejnovější verzi. Jednak z bezpečnostního hlediska a jednak kvůli stále častějším hlášeným chybám....
- 4 Příspěvků
- 1049 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
13 říj 2017 18:32
-
-
Aktualizace poradny !!!
Příspěvků 44
Dnes bude probíhat aktualizace poradny na nejnovější verzi. Proto prosím všechny o trpělivost, nebudou během dne určité funkce poradny funkční.
Po aktualizaci dám vědět.
- 44 Příspěvků
- 7082 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Admin Pavel Soukup
28 říj 2017 12:44
-
-
Aktualizace TV programů.
Příspěvků 16
od Mudr.Lant » 08 dub 2018 18:34 »
Chtěl jsem zaktualizovat nové programy, ale meny se mi objevilo snad ve španělštině, místo původní češtiny. Zkoušel jsem nastavit jazyk český, ale TV na změnu nereaguje. :-/n -:u Jde to nastavit i u...
- 16 Příspěvků
- 2243 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
09 dub 2018 13:20