Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Valtrová Petra
Nový příspěvek
od Valtrová Petra » 24 úno 2016 19:38
Máte někdo doma podlahu z dlaždiček? Nestudí to moc? Dá se po tom chodit bez bot v ponožkách? Není to moc tvrdé? Máme všude lino a uvažuji o výměně. Děkuji za odpověď Petra :-)
-
Drap1
Nový příspěvek
od Drap1 » 25 úno 2016 12:45
Mám v několika místnostech dlažbu. Studit budou jen tehdy, pokud tam nebude izolace. Například nad studeným sklepem nabo v místech kde je podlaha domu přímo nad terenem. Kde jsem měl obavy z chladu, zateplil jsem podlahu polystyrenem. Tenkrát před dvaceti léty jen 5 cm. Na to vrstvičku betonu a dlažbu. Je to nesrovnatelně lepší s linem. Snadná údržba .
Protože jsem měl tenkrát obavy z chladu, instaloval jsem ještě pod dlažbu rohože na temperování. Kromě koupelny jsem je měl za těch dvacet let zapnuté pouze při zkoušce, zda fungují. V koupelně ji využívám. Je to příjemné.
http://www.unimarcz.cz/cz_topne-rohoze- ... u,423.html
-
Valtrová Petra
Nový příspěvek
od Valtrová Petra » 26 úno 2016 09:01
Děkuji za odpověď a vysvětlení. To jsem ani nevěděla že existuje ty rohože. Právě kvůli údržbě chci dlaždičky.
-
-
Která podlaha nejméně studí?
Příspěvků 5
od Jílková » 08 říj 2016 09:53 »
Dobrý den. Ráda chodím doma na boso. Jaká podlaha je nejteplejší? Dlaždice jsou studené. Co je ale na nohy teplejší při chůzi na boso?
- 5 Příspěvků
- 1503 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
08 říj 2016 18:47
-
-
Čím vyčistit spáry dlaždiček?
Příspěvků 3
od Liduna654 » 14 črc 2016 08:45 »
Jak je nejlepší vyčistit spáry mezi dlaždičkami v koupelně a kuchyni?
- 3 Příspěvků
- 3289 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Liduna654
14 črc 2016 09:42
-
-
Čím opravit popraskaný povrch dlaždiček?
Příspěvků 6
od Zenit » 19 zář 2016 14:09 »
Mám problém. Při řezání dlaždiček flexou se podél řezu poškodil povrch dlaždiček (opadala vrchní barva) několik milimetrů. Teď to nevypadá pěkně. Jde nějak tmavou červenou barvu dokreslit? Prostě to...
- 6 Příspěvků
- 2307 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
19 zář 2016 20:51
-
-
Lepení dlaždiček na železo
Příspěvků 3
od Golen » 30 črc 2017 11:04 »
Zdravím. Když použiju flexibilní lepidlo na dlaždice, pujdou přilepit na železný plát? Jedná se o venkovní stavbu na dlaždice bude pršet avudou i v mrazu. Za odpověď děkuji Poznámka majitele: Jako...
- 3 Příspěvků
- 1218 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Golen
30 črc 2017 11:21
-
-
Jak odstranit "medvědí hovno" z dlaždiček?
Příspěvků 2
od ladka43 » 20 zář 2017 09:56 »
Při rekonstrukci koupelny jsme zjistili že bývalá vana byla utěsněna u dlaždiček takzvaným medvědím hovnem ( stavbařský tmel ). Alespoň soused to takto určil. Čím takzvané medvědí hovno z dlaždiček...
- 2 Příspěvků
- 1994 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
20 zář 2017 12:35