Je rozdíl v chuti v cigaretách?
Je rozdíl v chuti v cigaretách?
Dost kuřáků tvrdí, že je jiná chuť v měkkém a jiná tvrdém balení stejné značky. Já to nerozeznám.
Jako dlouho polepšený kuřák si ještě něco pamatuji. Takže jako kuřák Spart před 30 lety vím, že hlavní rozdíl mezi měkkými a tvrdými Spartami byl v pohodlném balení tvrdých. Chutí se prakticky nelišily, a to i proto, že byly vyráběny na jedné lince. Ovšem dobře jsem si naběhl na Slovensku, kde tenkrát vyráběli Sparty, které se obalem od českých skoro nelišily, ve vlastní fabrice, a kouřit se to nedalo!Mudr.Lant Rozdílná chuť tam je. Pamětníci si jistě vzpomenou na měkké a tvrdé Sparty. Rozdíl byl markantní.
Mezi jednotlivými značkami je určitě velký rozdíl v chuti. Něco chutná jako zapařené seno, něco se dá při troše dobré vůle kouřit. Ovšem mně dneska už cigarety nechutnají a bez ohledu na rozdíly v chuti mi všechny smrdí
To je od tebe pěkné, že mi to sděluješ, ale já nejsem ten, kdo se na rozdílnou chuť ptal.satam Jako dlouho polepšený kuřák si ještě něco pamatuji. Takže jako kuřák Spart před 30 lety vím, že hlavní rozdíl mezi měkkými a tvrdými Spartami byl v pohodlném balení tvrdých. Chutí se prakticky nelišily, a to i proto, že byly vyráběny na jedné lince. Ovšem dobře jsem si naběhl na Slovensku, kde tenkrát vyráběli Sparty, které se obalem od českých skoro nelišily, ve vlastní fabrice, a kouřit se to nedalo!
Mezi jednotlivými značkami je určitě velký rozdíl v chuti. Něco chutná jako zapařené seno, něco se dá při troše dobré vůle kouřit. Ovšem mně dneska už cigarety nechutnají a bez ohledu na rozdíly v chuti mi všechny smrdí
Taky to nesděluji tobě. Sice jsem zcela logicky mimo jiné reagoval na tvůj příspěvek, ale všimni si, že s tebou nijak nepolemizuji, pouze tady uvádím svůj názor, určený tazateli. Takže jsi mimo mísu.Mudr.Lant To je od tebe pěkné, že mi to sděluješ, ale já nejsem ten, kdo se na rozdílnou chuť ptal.
Myslím, že by tady všem spíše prospělo, kdybys uvedl něco na podporu své odpovědi namísto nesmyslného babrání se v tom, kdo na co reaguje a komu je která odpověď určena.
Mudr.Lant napsal/a:satam Taky to nesděluji tobě. Sice jsem zcela logicky mimo jiné reagoval na tvůj příspěvek, ale všimni si, že s tebou nijak nepolemizuji, pouze tady uvádím svůj názor, určený tazateli. Takže jsi mimo mísu.
Myslím, že by tady všem spíše prospělo, kdybys uvedl něco na podporu své odpovědi namísto nesmyslného babrání se v tom, kdo na co reaguje a komu je která odpověď určena.
Rozdílná chuť tam je. Pamětníci si jistě vzpomenou na měkké a tvrdé Sparty. Rozdíl byl markantní. Prostřednictvím této odpovědi jsi reagoval na otázku?
Ty logiko. Opět tvůj uhýbací manévr.