Přečetli jste si všichni Pravidla této poradny?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 25 úno 2018 16:33

S tím, jestli má poradna smysl, odpovím jednoznačně. NEMÁ, pokud se nebudou dodržovat pravidla.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 25 úno 2018 16:36

Pravidla samozřejmě všichni známe. Problém je v tom, že jejich dodržování nikdo nevymáhá a kdyby to zkusil, myslím, že může poradnu zavřít. Dodržování pravidel lze totiž vymoci pouze sankcemi a pokud budou sankce důsledné, z momentálně aktivních rádců tu možná zůstaneš ty a nejspíš ještě jeden nebo dva. Abych předešel dohadům, na rovinu říkám, že ani jeden z těch dvou určitě nebudu já. Pokud chceš získat přehled, buď se musíš trochu ponořit do minulosti nebo trpělivě vyčkávat a sledovat místní "cvrkot". Pak ti určitě dojde, kdo ke kdo ;)
Co se zesměšňování tazatelů týká, nejsem jeho příznivcem. Ovšem v případě, kdy tazatel přímo nahrává na smeč, klidně použiji pokud možno ne zesměšňující, ale třeba ironickou odpověď, odpovídající "hlouposti" otázky. Dalším faktem je, že podílem vysloveně hloupých otázek tato poradna vysoko převyšuje podíl takových otázek na jiných poradnách.

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 25 úno 2018 18:06

Tak bych z toho tvého poznání nedělal nějaké závěry.Čím víc lidí tím víc názorů.A pokud nejde o život tak vo co de?

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 25 úno 2018 18:43

Pravidla samozřejmě všichni známe a já se je snažím dodržovat. Neuraz se Pepo, ale jsi tady příliš krátce na to, abys mohl pochopit všechny souvislosti. Tato poradna má už třetího admina a to je zároveň i majitel webu. První ji s pomocí Čertíka vytvořil, platil reklamu, aby se o poradně trochu vědělo a prodělával. Za čas tento web prodal. Druhý majitel zpřísnil pravidla a chodilo mu denně XXL nahlášení o porušení, po čase to také vzdal.
Náš nynější admin chce nechat poradně volný průběh. Jeho úvodní slova a přání najdeš zde. https://www.24poradna.eu/novy-majitel-p ... 11178.html

Chováme se tedy každý podle svého svědomí. Za čas pochopíš kdo je kdo a co je zač.

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 25 úno 2018 19:12

Budiš ti osud přízniví Pepo.Fyzicky sice odejdeš ale administrativně budeš stále s námi.Jako v té písni "Už syčí plyn z trouby ven" Čus.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 25 úno 2018 19:18

Mašínfíra Pepa Tak to vidím poprvé, aby admin byl benevolentní k porušování pravidel. Ale jak je vidět, funguje to. Vrátil jsem se o měsíc zpět, přečetl několik příspěvků a ve všech figurují jedni a ti samí registrováni co si nemůžou nebo nechtějí přijít na jméno. Urážky, pomluvy, napadání, rozpitvávání příspěvku, které vede tam, co jsem napsal.
Jak jsem už o sobě psal, že bych registrací získal více, mám pochybnosti o setrvání v této skupině a tedy poopravím latinské přísloví: Přišel jsem, viděl jsem a znechucen odcházím.
Pepa.
Nejsi první a poslední. Pár se jich před tebou registrovalo. Jedna dvě, odpovědi je to, co tu po nich zůstalo.
A jak píše dabač, administrativně tu zůstaneš a po svém uvážení se můžeš vrátit i fyzicky, což by mne těšilo.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 25 úno 2018 19:39

Mašínfíra Pepa Přišel jsem, viděl jsem a znechucen odcházím.
Pepa.
Měj se Pepo, občas k nám koukni a kdybys zjistil, že žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří, tak se vrať. Rádi tě tady uvidíme.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek