Přečetli jste si všichni Pravidla této poradny?
Pravidla samozřejmě všichni známe. Problém je v tom, že jejich dodržování nikdo nevymáhá a kdyby to zkusil, myslím, že může poradnu zavřít. Dodržování pravidel lze totiž vymoci pouze sankcemi a pokud budou sankce důsledné, z momentálně aktivních rádců tu možná zůstaneš ty a nejspíš ještě jeden nebo dva. Abych předešel dohadům, na rovinu říkám, že ani jeden z těch dvou určitě nebudu já. Pokud chceš získat přehled, buď se musíš trochu ponořit do minulosti nebo trpělivě vyčkávat a sledovat místní "cvrkot". Pak ti určitě dojde, kdo ke kdo
Co se zesměšňování tazatelů týká, nejsem jeho příznivcem. Ovšem v případě, kdy tazatel přímo nahrává na smeč, klidně použiji pokud možno ne zesměšňující, ale třeba ironickou odpověď, odpovídající "hlouposti" otázky. Dalším faktem je, že podílem vysloveně hloupých otázek tato poradna vysoko převyšuje podíl takových otázek na jiných poradnách.
Co se zesměšňování tazatelů týká, nejsem jeho příznivcem. Ovšem v případě, kdy tazatel přímo nahrává na smeč, klidně použiji pokud možno ne zesměšňující, ale třeba ironickou odpověď, odpovídající "hlouposti" otázky. Dalším faktem je, že podílem vysloveně hloupých otázek tato poradna vysoko převyšuje podíl takových otázek na jiných poradnách.
Pravidla samozřejmě všichni známe a já se je snažím dodržovat. Neuraz se Pepo, ale jsi tady příliš krátce na to, abys mohl pochopit všechny souvislosti. Tato poradna má už třetího admina a to je zároveň i majitel webu. První ji s pomocí Čertíka vytvořil, platil reklamu, aby se o poradně trochu vědělo a prodělával. Za čas tento web prodal. Druhý majitel zpřísnil pravidla a chodilo mu denně XXL nahlášení o porušení, po čase to také vzdal.
Náš nynější admin chce nechat poradně volný průběh. Jeho úvodní slova a přání najdeš zde. https://www.24poradna.eu/novy-majitel-p ... 11178.html
Chováme se tedy každý podle svého svědomí. Za čas pochopíš kdo je kdo a co je zač.
Náš nynější admin chce nechat poradně volný průběh. Jeho úvodní slova a přání najdeš zde. https://www.24poradna.eu/novy-majitel-p ... 11178.html
Chováme se tedy každý podle svého svědomí. Za čas pochopíš kdo je kdo a co je zač.
Nejsi první a poslední. Pár se jich před tebou registrovalo. Jedna dvě, odpovědi je to, co tu po nich zůstalo.Mašínfíra Pepa Tak to vidím poprvé, aby admin byl benevolentní k porušování pravidel. Ale jak je vidět, funguje to. Vrátil jsem se o měsíc zpět, přečetl několik příspěvků a ve všech figurují jedni a ti samí registrováni co si nemůžou nebo nechtějí přijít na jméno. Urážky, pomluvy, napadání, rozpitvávání příspěvku, které vede tam, co jsem napsal.
Jak jsem už o sobě psal, že bych registrací získal více, mám pochybnosti o setrvání v této skupině a tedy poopravím latinské přísloví: Přišel jsem, viděl jsem a znechucen odcházím.
Pepa.
A jak píše dabač, administrativně tu zůstaneš a po svém uvážení se můžeš vrátit i fyzicky, což by mne těšilo.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 5 Příspěvků
- 1423 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
11 bře 2017 21:44
-
- 3 Příspěvků
- 1017 Zobrazení