Namáčí se rýže před vařením?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Kazma

Namáčí se rýže před vařením?

Nový příspěvek od Kazma » 01 bře 2018 18:44

Namáčí se také rýže jako luštěniny před vařením dopředu?




Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 01 bře 2018 23:09

Ne, ryze je obilovina, nikoli lustenina. ..
;)
Z obilovin se, pokud vím, namaci před vařením jen kroupy, jáhly a pohanka - a ani to není nezbytne nutné.

Kazma

Nový příspěvek od Kazma » 02 bře 2018 07:20

Děkuji za potvrzení mého názoru

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 02 bře 2018 07:35

Kazma Děkuji za potvrzení mého názoru
Není zač.
;)


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Proč se namáčí luštěniny ?
       od Adam » 28 čer 2016 14:06 »
    2 Příspěvků
    912 Zobrazení
    Poslední příspěvek od prasák
    28 čer 2016 16:12
  •    Proč se namáčí čočka do studené vody?
       od Pavlína Š » 01 zář 2017 09:54 »
    3 Příspěvků
    1197 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    01 zář 2017 17:04
  •    Namáčí se červená čočka?
       od Lucie » 09 říj 2017 12:21 »
    2 Příspěvků
    717 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ann
    09 říj 2017 13:16
  •    Namáčí se předem pohanka?
       od Táňa » 22 čer 2018 08:13 »
    3 Příspěvků
    629 Zobrazení
    Poslední příspěvek od dabač
    22 čer 2018 09:25
  •    Do jaké sojovky se namáčí sushi?
       od Hrazdil » 16 črc 2018 19:33 »
    2 Příspěvků
    499 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Hrazdil
    16 črc 2018 19:57