Jak se léčí zablokovaná krční páteř?
Jak se léčí zablokovaná krční páteř?
Jak se léčí zablokovaná krční páteř kdy se člověk nemůže skoro vůbec pohnout?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
První pomoc si můžeš udělat sám a to teplými zábaly krku. Nejlepší je elektrická dečka, která udržuje stále teplo. Pokud ji nemáš, můžeš použít gelové sáčky zahřáté na 40 - 60 °C. Pomůže taky tření si krku až se vytvoří teplo, které je blahodárné.Hora Martin Jak se léčí zablokovaná krční páteř kdy se člověk nemůže skoro vůbec pohnout?
Doktore, nechci ti odporovat, ale bez doporučení OL je to rychlejší a snazší. Vlastní mnohonásobná zkušenost (ortopedie, chirurgie, oční, ORL a možná bych si vzpomněl na další). A to mám vynikající obvoďačku, která umí poradit i v odborných věcech. A o těch návštěvách odborníků se sní bavím a nikdy jí to nevadilo.Mudr.Lant Ortopedii, neurologii, ale s doporučením obvodní lékařky.
Tak to nevíš, jak to chodí na Pelhřimovsku. Bez doporučení tě všichni lékaři, vyjma zubního, očního, ženskýho a patologa, pošlou do někam. I když máš bolestivý případ kolene, praktická lékařka ti vystaví žádanku k vyšetření, chceš se zaregistrovat u ortopeda a je ti sdělen termín za dva - tři a někdy i více týdnů.satam Doktore, nechci ti odporovat, ale bez doporučení OL je to rychlejší a snazší. Vlastní mnohonásobná zkušenost (ortopedie, chirurgie, oční, ORL a možná bych si vzpomněl na další). A to mám vynikající obvoďačku, která umí poradit i v odborných věcech. A o těch návštěvách odborníků se sní bavím a nikdy jí to nevadilo.
Tak to je mi líto. Přestěhuj se k nám na Chebsko a podobné problémy ti odpadnou.Mudr.Lant Tak to nevíš, jak to chodí na Pelhřimovsku. Bez doporučení tě všichni lékaři, vyjma zubního, očního, ženskýho a patologa, pošlou do někam. I když máš bolestivý případ kolene, praktická lékařka ti vystaví žádanku k vyšetření, chceš se zaregistrovat u ortopeda a je ti sdělen termín za dva - tři a někdy i více týdnů.
K tomu ortopedovi: Jezdím do Sokolova, fakt je, že ten můj ordinuje jen pondělí a úterý. Ale když tam přijdu s akutním problémem, vezme mě vždycky. Běžné objednávky pak pochopitelně 4 - 6 týdnů.
Víš, co je zvláštní, že pokud se objednáš u ortopeda soukromě, do dvou dnů jsi u něho v soukromé ordinaci a pomalu by pro tebe poslal auto. No, ono to není zvláštní, jsou v tom peníze, což asi na Chebsku neexistuje.satam Tak to je mi líto. Přestěhuj se k nám na Chebsko a podobné problémy ti odpadnou.
K tomu ortopedovi: Jezdím do Sokolova, fakt je, že ten můj ordinuje jen pondělí a úterý. Ale když tam přijdu s akutním problémem, vezme mě vždycky. Běžné objednávky pak pochopitelně 4 - 6 týdnů.
Víš, Doktore, uplácení je mi proti srsti a ve svém dosavadním životě jsem nikdy úplatek nedal. Ale pochopitelně to existuje i tady u nás.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.Mudr.Lant Víš, co je zvláštní, že pokud se objednáš u ortopeda soukromě, do dvou dnů jsi u něho v soukromé ordinaci a pomalu by pro tebe poslal auto. No, ono to není zvláštní, jsou v tom peníze, což asi na Chebsku neexistuje.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 2097 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
15 lis 2017 16:56
-
- 3 Příspěvků
- 1493 Zobrazení