Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Hana
Nový příspěvek
od Hana » 15 bře 2018 17:30
Pracuji jak zdravotní sestra na interním oddělení. Dostala jsem příkaz odvézt pacienta k RTG, který je umístěn v jiné budově a tam jsem si ve výtahu bolestivě narazila loket o dveře. Staniční mi řekla, že na pracovní úraz můžu zapomenout, protože se mi to stalo mimo hlavní pracoviště. Můžu se nějak bránit? V současné době jsem v PN.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6470
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 15 bře 2018 17:32
Pracovní úraz jak vyšitý při plnění pracovních povinností. Staniční je hloupá a blbě kecá.
-
Hana
Nový příspěvek
od Hana » 15 bře 2018 17:44
Ale v PN mám napsané zaškrtnuté "úraz" namísto pracovní úraz. A to jsem svému ošetřujícími lékaři sdělila, že se mi to stalo v práci.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6470
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 15 bře 2018 17:54
Hana Ale v PN mám napsané zaškrtnuté "úraz" namísto pracovní úraz. A to jsem svému ošetřujícími lékaři sdělila, že se mi to stalo v práci.
To není podstatné. Podstatný je děj úrazu a činnost, při které k němu došlo. A jelikož to byla
nařízená pracovní činnost, jedná se o pracovní úraz. Doktor ať si píše, co chce.
Upozorněte písemně zaměstnavatele, že se jedná o pracovní úraz a jako takový ho požadujete řešit.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
-
Co to mohlo způsobit?
Příspěvků 6
od Mudr.Lant » 05 srp 2017 11:29 »
U nás, kousek za vsí, jak je vidno, je smrkový les, který nevypadá nějak zdravě. Co mohlo způsobit tento stav?
Omlouvám se za kvalitu snímku, který nebyl zapříčiněním mých gramlavých rukou, ale...
- 6 Příspěvků
- 1193 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
05 srp 2017 12:41
-
-
Co se mohlo poškodit dole na voze?
Příspěvků 2
od Gabriel Polák » 23 led 2018 13:48 »
Dobrý den. Dneska jsem jel s kombikovou Octávkou přes takový schod a šktrtnul jsem spodkem vozu. Zatím nic neteče ani nekape. Mohl jsem něco poškodit dole pod motorem?
- 2 Příspěvků
- 685 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
23 led 2018 17:33
-
-
Úraz na chodníku
Příspěvků 4
od Brožová » 22 lis 2016 09:12 »
Dobrý den, maminka uklouzla na veřejném chodníku, který má povinnost udržovat město. Bylo na něm plno spadaného listí, které zmoklo a bylo kluzké. Má zlomený kyčelní kloub a léčba bude zdlouhavá,...
- 4 Příspěvků
- 2328 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
23 lis 2016 11:14
-
-
Úraz cizí osoby na mém pozemku
Příspěvků 7
od Moravec » 30 kvě 2017 07:31 »
Co když někdo cizí vleze na můj pozemek a spadne z verandy která už je ve strašném stavu a brzo se propadne? Budu za to pak zodpovědný? Pozemek s rozpadající se budovou mám samozřejmě řádně oplocený.
- 7 Příspěvků
- 4912 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Kiki
15 led 2021 19:14
-
-
utrpěný úraz na mém pozemku
Příspěvků 2
od
lahny » 03 úno 2021 11:47 »
Mám svůj domek a od branky ke hlavním dveřím je 20 m.Jsem zodpovědný za to, když nějaká návšteva ( i nežádoucí) utrpí úraz vlastně na mém pozemku, který není veřejně dostupný,(tudíž za plotem)...
- 2 Příspěvků
- 3374 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Eva
07 úno 2021 13:43