Hubne se po Light potravinách?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Veronika K.

Hubne se po Light potravinách?

Nový příspěvek od Veronika K. » 10 dub 2018 08:42

Hubne se po nápojích a potravinách označených značkou Light?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 10 dub 2018 08:56

Takové potraviny a nápoje jsou vhodné nejspíš pro diabetiky, ale k hubnutí se určitě nehodí. Obsahují sice méně cukru, ale o to více tuku a já si myslím, že to je takový malinký podvod na spotřebitele.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 10 dub 2018 11:38

Mudr.Lant Takové potraviny a nápoje jsou vhodné nejspíš pro diabetiky, ale k hubnutí se určitě nehodí. Obsahují sice méně cukru, ale o to více tuku a já si myslím, že to je takový malinký podvod na spotřebitele.
Že se light potraviny zrovna nehodí na hubnutí je pravda. Ale light potraviny obsahují především méně tuku, než stejné potraviny bez přívěsku "light" a měly by také obsahovat méně sacharidů.
O té vhodnosti pro diabetiky bych také diskutoval, takové výrobky nenesou označení "light" ale DIA a obsahují méně nebo žádný cukr/sacharidy ;)

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 10 dub 2018 12:25

Tak tak. Po light potravinách se rozhodně nehubne. Jen méně přibírá.

Veronika K.

Nový příspěvek od Veronika K. » 10 dub 2018 13:15

Je to napsané v jedné reklamě. Jezte Light výrobky a zhubnete.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 10 dub 2018 13:29

satam Že se light potraviny zrovna nehodí na hubnutí je pravda. Ale light potraviny obsahují především méně tuku, než stejné potraviny bez přívěsku "light" a měly by také obsahovat méně sacharidů.
O té vhodnosti pro diabetiky bych také diskutoval, takové výrobky nenesou označení "light" ale DIA a obsahují méně nebo žádný cukr/sacharidy ;)
Odpověď směřuj na Veroniku.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 10 dub 2018 14:00

Mudr.Lant Odpověď směřuj na Veroniku.
Neboj, ona si ji přečetla. Ale já jsem reagoval na tvůj příspěvek a uvedl jsem ho na pravou míru.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 10 dub 2018 14:01

Veronika K. Je to napsané v jedné reklamě. Jezte Light výrobky a zhubnete.
Reklamě nevěř. 99% všech reklam hóóóóódně přehání vlastnosti výrobků (služeb apod.), které nabízejí ;) :lol:

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 10 dub 2018 17:20

Veronika K. Je to napsané v jedné reklamě. Jezte Light výrobky a zhubnete.
:lol: :lol: :lol:
Reklamy lžou. ..
To nevis???
:lol:Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek