Hubne se po Light potravinách?
Hubne se po Light potravinách?
Hubne se po nápojích a potravinách označených značkou Light?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Že se light potraviny zrovna nehodí na hubnutí je pravda. Ale light potraviny obsahují především méně tuku, než stejné potraviny bez přívěsku "light" a měly by také obsahovat méně sacharidů.Mudr.Lant Takové potraviny a nápoje jsou vhodné nejspíš pro diabetiky, ale k hubnutí se určitě nehodí. Obsahují sice méně cukru, ale o to více tuku a já si myslím, že to je takový malinký podvod na spotřebitele.
O té vhodnosti pro diabetiky bych také diskutoval, takové výrobky nenesou označení "light" ale DIA a obsahují méně nebo žádný cukr/sacharidy
Odpověď směřuj na Veroniku.satam Že se light potraviny zrovna nehodí na hubnutí je pravda. Ale light potraviny obsahují především méně tuku, než stejné potraviny bez přívěsku "light" a měly by také obsahovat méně sacharidů.
O té vhodnosti pro diabetiky bych také diskutoval, takové výrobky nenesou označení "light" ale DIA a obsahují méně nebo žádný cukr/sacharidy
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 813 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
07 kvě 2016 08:54
-
- 2 Příspěvků
- 1035 Zobrazení