Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Alla
Nový příspěvek
od Alla » 18 čer 2018 18:47
Je to k neuvěření, že i v dnešní době se vyskytuji ve školách vši. Jakým prostředkem se ničí. 4etla jsem mnoho rad, ale by docela drastické k pokožzce. Máte nějakou babskou radu?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Acema
a proto je doporučuji.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 18 čer 2018 21:50
Alla Je to k neuvěření, že i v dnešní době se vyskytuji ve školách vši. Jakým prostředkem se ničí. 4etla jsem mnoho rad, ale by docela drastické k pokožcce. Máte nějakou babskou radu?
Vši budou i v daleké budoucnosti. I já jsem měl ve škole vši i hnidy, mé děti také a matka používala Lyzol a já rovněž a breberky se takto zlikvidovaly. Sice to smrdělo jako bolavá noha, ale pomáhalo to. Vedlejší účinky to určitě nemělo, protože mám vlasů (v mém věku) na rozdávaní a děti jak by smet.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Acema
a proto je doporučuji.
-
-
Jak postupovat, když dítě na kole srazí jiné dítě?
Příspěvků 1
od Jakup Vonásek » 08 zář 2018 07:59 »
Jde o dopravní nehodu, když dítě na kole srazilo jiné dítě. Jak postupovat? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je...
- 1 Příspěvků
- 957 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
08 zář 2018 08:39
-
-
Dítě má vši
Příspěvků 1
od Josefina » 04 dub 2017 12:34 »
Dítě přineslo za školky vši. Mám doma jen tablety bravecto, můžu mu jí dát?
- 1 Příspěvků
- 594 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
04 dub 2017 12:39
-
-
Mentálně postížení jejich vývoj Iq
Příspěvků 2
od
Lola » 29 led 2017 07:28 »
Ahoj nechápu jednu věc jak Iq mentálně postížených se dál už nevivíjí že třeba mají pořád 70 až do dospělosti nebo já nevím.Setkaly jste se nakdy s mentálně postíženýma?Já ano s lehce ale vůbec to...
- 2 Příspěvků
- 788 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
29 led 2017 09:55
-
-
Propíráte rýži či luštěníny před jejich vařením?
Příspěvků 4
od
mowla » 15 zář 2017 15:30 »
Neuvěříte...
Dneska jsem v čočce (nebudu zmiňovat značku ani prodejnu) našel vcelku nový (ještě nezkorodovaný) šroubek, asi z nějaké elektroniky (PC?) - imbusová hlava, tak 3,5 x 5, o něco hrubší...
- 4 Příspěvků
- 1078 Zobrazení
-
15 zář 2017 17:39
-
-
- 3 Příspěvků
- 941 Zobrazení
-
04 lis 2018 12:09