Re: Četli jste všechny příspěvky v Chcete změnu Pravidel?
Re: Četli jste všechny příspěvky v Chcete změnu Pravidel?
Pokud ne, mám celé téma zkopírované, mohu vložit sem, poslat na email atd dle všeho požadavku Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Acema
a proto je doporučuji.
No, hádat, o koho se jedná nebudu, ale neporušíš pravidla, když to pošleš přes SZ těm, kteří si to budou chtít přečíst.Mašínfíra Pepa Nechci pokládat novou otázku a tak se připojím k této, satamově.
Přátelé této poradny.
Jsem zde chvíli zaregistrován, ale už jsem viděl různé ústní šarvátky, kterým až tak nerozumím. Jeden napadá druhého, ale ten druhý se jen brání, i když trošku hrubě. Jmenovat iniciátory nebudu. Chtěl jsem se o nich něco dozvědět a poslal jsem nejmenovanému několik soukromých zpráv, aby mi v nich sdělil, co si o nich myslí. To, co jsem četl je až k neuvěření.
Škoda, že se nesmí zveřejňovat soukromá pošta podle pravidel - odstavec 16.
Jestli tady budu nebo nebudu rozhodne chování iniciátorů šarvátek a dalších, kteří mi budou házet klacky pod nohy nebo se budou snažit opravovat mé hrubky.
Nejsem si jistý, jestli moderátor tento příspěvek zablokuje nebo odstraní, když je interní.
Na tvoje narážky nemíním reagovat. Tebe už nepovažuji za člena této skupiny.V SZ si mi jasně sdělil tvůj záměr a tak se ho drž. Děkuji. Co mám dělat či nemám dělat nerozhoduješ ty. Bohudík.satam "Narážky na moderátora a další členy budu nekompromisně odstraňovat!"
Nevaruj! Odstraň! Tady už mě přímo jmenoval!
To není narážka, to je prosté konstatování faktů. A zatím jsem nedostal BAN, takže mám stejná práva jako ostatní.Moderátor Na tvoje narážky nemíním reagovat. Tebe už nepovažuji za člena této skupiny.V SZ si mi jasně sdělil tvůj záměr a tak se ho drž. Děkuji. Co mám dělat či nemám dělat nerozhoduješ ty. Bohudík.
Takže laskavě konej to, k čemu ses rozhodl a veřejně prezentoval!
Takže laskavě konej to, k čemu ses rozhodl , jak mi bylo sděleno v SZ a protože tato otázka nic plodného nepřinesla, uzavírám ji. Děkuji za pochopení.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.satam To není narážka, to je prosté konstatování faktů. A zatím jsem nedostal BAN, takže mám stejná práva jako ostatní.
Takže laskavě konej to, k čemu ses rozhodl a veřejně prezentoval!