Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Bank-klient
Nový příspěvek
od Bank-klient » 07 črc 2018 13:04
Mám založený trvalý příkaz, který je splatný 5 den každého měsíce. Kontroloval jsem účet a zjistil, že peníze jsou zablokovány, ale neodeslány a přitom dnešní datum je sedmého července a pravděpodobně peníze odejdou až v pondělí 9 července. Bude příjemce nějak sankcionovat moji osobu?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
Jan z Rokycan1
Nový příspěvek
od Jan z Rokycan1 » 07 črc 2018 13:19
Trvalý příkaz je splatný 1. den po dnech pracovního volna a pracovního klidu, tedy trvalý příkaz na 5.7. je letos skutečně splatný až 9.7. Ale nedělejte si hlavu, všechny zúčastněné instituce s tím počítají.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 07 črc 2018 13:24
Banka by mela trvalý příkaz provést v nastaveny den - bez ohledu na to, zda je to den pracovní či ne...
___
Pokud jde o sankce ze strany příjemce peněz - netušíme, jakou s nim mas smlouvu.
-
Jan z Rokycan1
Nový příspěvek
od Jan z Rokycan1 » 07 črc 2018 13:28
mowla Banka by mela trvalý příkaz provést v nastaveny den - bez ohledu na to, zda je to den pracovní či ne...
___
Pokud jde o sankce ze strany příjemce peněz - netušíme, jakou s nim mas smlouvu.
mowlo, omyl. Banka skutečně provede trvalý příkaz v nejbližším pracovním dnu po termínu příkazu. A vlak přes to nejede a všechny zúčastněné instituce s tím počítají.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 07 črc 2018 15:18
To nebude ve všech bankách stejné. Také mám nastavený trvalý příkaz k platbě. Když termín platby vyjde na neděli, banka odešle platbu už v pátek. Ovšem příjemce který má účet u jiné banky platbu obdrží až pondělí.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 07 črc 2018 16:40
Ann To nebude ve všech bankách stejné. Také mám nastavený trvalý příkaz k platbě. Když termín platby vyjde na neděli, banka odešle platbu už v pátek. Ovšem příjemce který má účet u jiné banky platbu obdrží až pondělí.
To je dobře, aspoň máš jistotu a datum odeslání.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
-
Nechat dětem trvalý pobyt u rodičů i když bydlí jinde?
Příspěvků 2
od Ladislav » 21 črc 2017 09:07 »
Jaký máte názor na to, když se děti odstěhují a nechají si u rodičů trvalý pobyt kam jim chodí pošta?
Co když děti udělají dluhy nebo provedou nějakou špatnost? Přišel by exekutor k nám jako k...
- 2 Příspěvků
- 983 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
21 črc 2017 09:44
-
-
Jak zrušit trvalý pobyt?
Příspěvků 3
od Němeček » 28 črc 2018 17:39 »
Dobrý den, syn se od nás odstěhoval už dávno, ale nechal si u nás trvalé bydliště. Bohužel se chytil špatné party a nadělal spoustu dluhů, které nesplácí. Bojíme se, že exekutor přijde k nám domů. Je...
- 3 Příspěvků
- 718 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
28 črc 2018 19:11
-
-
Fio banka nejde se přihlásit
Příspěvků 2
od Káča » 22 úno 2016 08:25 »
Dobrý den. Když se chci přihlásit do internetového bankovnictví Fio banky tak mi to píše toto
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.
Taky se nemůžete přihlásit?
- 2 Příspěvků
- 2332 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Káča
22 úno 2016 08:30
-
-
Fio banka a bydliště na úřadu
Příspěvků 2
od Grey » 01 dub 2016 06:31 »
Můžu si založit u Fio banky účet i když mám bydliště na úřadu? Nebo to nejde ?
- 2 Příspěvků
- 1799 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
01 dub 2016 06:55
-
-
Fio banka doručení karty
Příspěvků 3
od Lolek » 12 dub 2016 08:05 »
Jak Fio banka doručuje novou platební kartu? Přijde domů poštou nebo ji přiveze doručovatel ?
- 3 Příspěvků
- 1855 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Lolek
12 dub 2016 22:50