Do jaké sojovky se namáčí sushi?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.


Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 16 črc 2018 19:47

Dle tve chuti - musíš vyzkoušet. ...
Já - pokud už se odhodlam k sushi, preferuju tamari. ..
;)

Hrazdil

Nový příspěvek od Hrazdil » 16 črc 2018 19:57

Díky poptám se na ní.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Jak vzniklo sushi?
       od petr » 24 říj 2016 18:06 »
    2 Příspěvků
    708 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mlacek
    24 říj 2016 18:11
  •    Jedlo se v Čechách sushi i za komunistů?
       od Milan E. brno » 01 zář 2017 12:38 »
    10 Příspěvků
    1729 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    02 zář 2017 09:22
  •    Proč se namáčí luštěniny ?
       od Adam » 28 čer 2016 14:06 »
    2 Příspěvků
    915 Zobrazení
    Poslední příspěvek od prasák
    28 čer 2016 16:12
  •    Proč se namáčí čočka do studené vody?
       od Pavlína Š » 01 zář 2017 09:54 »
    3 Příspěvků
    1198 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    01 zář 2017 17:04
  •    Namáčí se červená čočka?
       od Lucie » 09 říj 2017 12:21 »
    2 Příspěvků
    719 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ann
    09 říj 2017 13:16