Je to správně, když si firma rozdělá několik zakázek?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Zákazník - náš pán

Je to správně, když si firma rozdělá několik zakázek?

Nový příspěvek od Zákazník - náš pán » 17 črc 2018 10:22

U nás v městečku je několik rozdělaných střech od jedné firmy, ale ta není vidět po celý týden, že by aspoň nějakou dodělala. Na střechách jsou jen plachty, latě a kontralatě, pod domy balíky s krytinou a nikde živáčka.
Je to normální? I-:(

Jan z Rokycan1

Nový příspěvek od Jan z Rokycan1 » 17 črc 2018 11:13

Ano, je to normální. Jen by firma měla dodržet smluvní termín dokončení prací.

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 17 črc 2018 11:17

Normální to není ale děje se.Příklad.Když jsme přistavovali tak firma ráno na stavbě měla čtyři lidi.Když jsem byl cca v 9 hod kontrolovat tak se tam poflakoval 1 člověk.V půl druhé tam byli zase 4 kousky ale ve dvě zase 1.Samozřejmě že si účtovala 4 kusy denně.Vzhledem k tomu že to byla firma do přízně tak jsem vždy majiteli vynadal ale nebylo to nic platné.Sice fakturoval tankrát asi 40 kaček na hodinu ale v globálu to bylo o hodně víc.Dneska bych ho vyhnal.Já tomu říkám rotace kádrů.Živnostníci to dělají běžně.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 17 črc 2018 17:30

Já ti, Karle, nevím...
Ale - jsi-li jeden z oněch zákazníků dané firmy, měl bys to řešit se zástupcem firmy, ne???
A pokud nejsi - co je to ti toho??? - nebo ty znáš smlouvy uzavřené na opravy a termíny (a další podmínky) v nich???
I-:( I-:( I-:(

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek