Jak připravit chleba do zásoby na zahuštění guláše?
Jak připravit chleba do zásoby na zahuštění guláše?
Půjde nastrouhaný chleba nasušit do zásoby nebo třeba zmrazit?
Na zahušťování guláše jsou názory. Někdo nezahušťuje vůbec, protože to cibule už udělala, někdo zahušťuje moukou a pokud guláš mírně povaříte aspoň 20 minut, moučná chuť vymizí, někdo používá tmavou jíšku Kn***r, ale guláš do druhého dne zřídne, ale chleba bych tam nedával vůbec, protože nevíš, co tam ti pekaři všechno zapekli.
Doktore, máš recht...Mudr.Lant Na zahušťování guláše jsou názory. Někdo nezahušťuje vůbec, protože to cibule už udělala, někdo zahušťuje moukou a pokud guláš mírně povaříte aspoň 20 minut, moučná chuť vymizí, někdo používá tmavou jíšku Kn***r, ale guláš do druhého dne zřídne, ale chleba bych tam nedával vůbec, protože nevíš, co tam ti pekaři všechno zapekli.
Zahustuji pouze cibuli, chleba si dam ke guláši, ne do něj. ..
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek