Zdravíčko, bude stačit objednat internet s rychlostí 3mb/s na sledování online televize vysílání v rozlišení 720?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Rychlost internetu na sledování televize online?
1. upřesni rychlost - 3 milibity/sec jsou nesmyslem - mas na mysli MB anebo Mb? ??Varga Zdravíčko, bude stačit objednat internet s rychlostí 3mb/s na sledování online televize vysílání v rozlišení 720?
2. upřesni kodek, lépe i bitovou hloubku
___
Abych ti problém přiblížil, pokusím se o parafrázi - "bude mi stačit bedýnka na převoz potravin na tyden"?
___
Pokud se nepletu, pak KAZDA netova televize uvádí technické podmínky pro přenos. ..
A pokud se nepletu diametralne, dělaš ze sebe tímto dotazem ... - no, nebudu to konkretizovat, už mi tu několik v zasade spravnych odpovědi zdejší Kerberos maznul...
Jsi prodejce T-Mobilu???Varga Zapnout na mobilu WiFi hotspot a připojit se na notebooku na online sledování internetové televize.
Toto připojení nemá garantovanou šířku přenosového pásma - někde to, možná, fungovat bude (neupřesnil jsi nároky přenosu), jinde se třeba ani nepřipojíš...
___
Vypni sledování nebo prodej reklamy - a pokud chceš rozumnou odpověď, zapni mozek...!
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek