Upečený bůček do udírny?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Lukáš 1971

Upečený bůček do udírny?

Nový příspěvek od Lukáš 1971 » 22 srp 2018 12:03

Zdravím. Jak bude chutnat upečený bůček pomalu pečený v troubě když ho pak ještě zavěsím do udírny na studený kouř na několik hodin?




Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 22 srp 2018 16:00

Bude výborný...
;)
Nebo spíš nebude - rozpadne se ti a jen zaneřádí udírnu...
___
a) napřed udit a potom pomalu péct
b) pomalu (u)péct tak ze dvou třetin a potom udit (pak, případně, dopéct)

Lukáš 1971

Nový příspěvek od Lukáš 1971 » 22 srp 2018 17:09

A dát ho třeba do punčochy nebo ho pořádně svázat špagátem?

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 22 srp 2018 17:47

Lukáš 1971 A dát ho třeba do punčochy nebo ho pořádně svázat špagátem?
Obé pomůže, ale obé - do jisté míry, zabrání prouzení...
;)
Napřed to vyuď, pak upeč...
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 22 srp 2018 17:59

Lukáš 1971 A dát ho třeba do punčochy nebo ho pořádně svázat špagátem?
Špagátem? To ne, ale doporučil bych ti hustou uzenářskou síťku a i tak bys měl problém rozpečené maso do ni dát, pokud bys neměl na to přípravek, kterým to jde snadno.


Lukáš 1971

Nový příspěvek od Lukáš 1971 » 22 srp 2018 18:45

Ok. Napřed vyudím a pak upeču. Diky

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 22 srp 2018 18:59

Lukáš 1971 Ok. Napřed vyudím a pak upeču. Diky
Jo, vyuď, ale dříve si ho nalož do láku nebo do soli nasucho. A pravdu říct, uzený a k tomu ještě pečený bůček, není gurmánský zážitek. /n/

Lukáš 1971

Nový příspěvek od Lukáš 1971 » 22 srp 2018 20:53

Chtěl jsem dělat bůček v udírně který se nakládá asi na těch šest týdnů do té soli jenom že ho nemůžu nikde koupit. Už jsem prošel celou Plzeň ale nelze ho nikde koupit.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 23 srp 2018 10:03

Lukáš 1971 Chtěl jsem dělat bůček v udírně který se nakládá asi na těch šest týdnů do té soli jenom že ho nemůžu nikde koupit. Už jsem prošel celou Plzeň ale nelze ho nikde koupit.
Ty nemůžeš koupit v Plzni bůček? :-:u Ten byl nedostatkový (podle některých pamětníků) za socíku, ale dnes se dá koupit snad všude, kde se prodává maso. Třeba v Kaufu se prodává bůček od špičky za pár korun.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 23 srp 2018 10:10

Lukáš 1971 Chtěl jsem dělat bůček v udírně který se nakládá asi na těch šest týdnů do té soli jenom že ho nemůžu nikde koupit. Už jsem prošel celou Plzeň ale nelze ho nikde koupit.
Promiň, ale bůček nekoupíš v Drogerii ani v Papírnictví. Ale jistě ho koupíš, jak píše Doktor, v Kauflandu, v Tescu, myslím že větší výběr mají v Globusu na Košutce, určitě pochodíš v Olympii v Černicích. Takže "se musíte víc snažit, pane správče" :lol:


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Je třešeň vhodné dřevo do udírny?
       od Jirka » 07 kvě 2017 19:29 »
    4 Příspěvků
    1280 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Jirka
    08 kvě 2017 09:49
  •    Kde koupit teploměr do udírny?
       od Zdenek k k » 05 čer 2018 08:55 »
    4 Příspěvků
    937 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Zdenek k k
    05 čer 2018 10:38
  •    Proč je maso z udírny kyselé?
       od PETR » 03 črc 2018 06:16 »
    5 Příspěvků
    11022 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Zbyněk
    30 pro 2022 15:18
  •    Odkůrovat třešeň do udírny?
       od Pozorovatel » 27 črc 2018 09:21 »
    7 Příspěvků
    1147 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Modérateur
    27 črc 2018 09:38
  •    Odkůrovat třešeň do udírny?
       od Pozorovatel » 27 črc 2018 09:56 »
    6 Příspěvků
    1187 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    27 črc 2018 16:05