Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Damina
Nový příspěvek
od Damina » 19 kvě 2016 14:27
Koupila jsem si do ložnice skříň a komodu. Obojí je ale strašně cítit novotou. Jde s tím něco udělat?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 20 kvě 2016 12:44
Chtělo by to nechat nábytek otevřený několik dní a hodně větrat. Za několik dní se vůně zmírní.
-
Sandyy
Nový příspěvek
od Sandyy » 31 srp 2019 10:29
A není to dobré? Nebo vám ta vůně vadí? Pokud věci kupujete, nové tak se s tím musí počítat. Taky jsme teďka kupovali šatník do ložnice
tady. A doma si jej složili a jelikož to nebyla žádná náhražka dřeva tak šatník voněl dřevem :) Což bylo docela příjemné, ale jakmile jsme do něj naskládali vypraný oblečení tak se vůně změnila, přibližně do 10ti dnů.
-
Věra
Nový příspěvek
od Věra » 27 čer 2022 16:30
No tak u nás je zase designový krb, který máme v domácnosti necelých 14 dní z
https://www.rocal.cz/designove-krby také cítit novotou, ale mně to vůbec nevadí. Naopak jsem ráda za to, že když k nám někdo přijde na návštěvu tak ví, že jsme i v této nelehké době měli peníze na to, abychom si pořídili kvalitní krb za rozumnou cenu.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
-
Nová kuchyňská linka je stále cítit novotou?
Příspěvků 2
od Líná Strnadová » 05 říj 2017 09:06 »
Dobrý den.
Máme už dva měsíce novou kuchyňskou linku a stále je cítit dřevem. Už jsem ji zkoušela vytřít ale je to cítit pořád. Co s tím udělat? Pokud si vezmu skleničku je cítit jako vzduch v...
- 2 Příspěvků
- 975 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
05 říj 2017 10:19
-
-
Jak zbavit nábytek zatuchliny
Příspěvků 3
od Anežka » 08 bře 2016 08:58 »
Po přivezení postelí z chalupy jsou stále cítit zatuchlinou. Jak dřevěné části tak matrace. Co s tím dělat?
- 3 Příspěvků
- 2616 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Simona42
08 bře 2016 23:28
-
-
- 3 Příspěvků
- 2173 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
12 bře 2016 06:32
-
-
Jena nábytek Vaše zkušenosti
Příspěvků 4
od Dana K. » 15 bře 2016 08:21 »
Dobrý den. Chci si koupit u nábytkářské firmy Jena nábytek postel a skříňky. Jakou máte zkušenost s touto firmou? Chci si vše nechat doma i poskládat. Děkuji za reakce. Dana
- 4 Příspěvků
- 2521 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Standa
07 črc 2016 11:43
-
-
Můžu si dát nábytek do daní?
Příspěvků 1
od Přemda » 15 bře 2016 08:35 »
Dobrý den. Začal jsem podnikat a zařizuji si kancelář. Myslíte si že můžu použít do vydání nákup psacího stolu a skříně na lejstra? Nebude z toho problém?
- 1 Příspěvků
- 1472 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
15 bře 2016 09:18