aby vařený bílek nezmodral

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Strakoš

aby vařený bílek nezmodral

Nový příspěvek od Strakoš » 23 čer 2016 07:08

Jak zabránit tmavnutí bílků na vařených vejcích ?




Uživatelský avatar
Jitule
člen
Příspěvků 1592
Registrován 20 bře 2016 07:27

Nový příspěvek od Jitule » 23 čer 2016 10:24

Pokapat troškou citronové šťávy. Bílek si potom zachová svou barvu.

Strakoš

Nový příspěvek od Strakoš » 23 čer 2016 10:28

Určitě vyzkouším děkuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Chutné déle vařený vývar lépe?
       od Dormeo » 06 pro 2016 08:49 »
    3 Příspěvků
    851 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Iva28
    06 pro 2016 09:45
  •    Jak dlouho vydrží vařený špenát v lednici?
       od Marikaaa » 21 úno 2017 09:11 »
    2 Příspěvků
    1876 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    21 úno 2017 10:10
  •    Může obsahovat sušený bílek salmonelózu?
       od Hořejší » 17 pro 2017 10:35 »
    2 Příspěvků
    702 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    17 pro 2017 10:50
  •    Vylitý bílek na ubrusu?
       od kubík » 29 pro 2017 12:21 »
    1 Příspěvků
    438 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mowla
    29 pro 2017 14:01