Co se může stát když budu v paneláku grilovat na dřevěném uhlí v grilu na balkonu ?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Je povolené grilování na balkonu ?
Díky Ann, to jsem potřeboval vědět. Konečně na ně mám nějakou páku. Ono to bude stejně k ničemu (pošlou mi někam ) ale co když to k něčemu bude. Ono grilovat na balkonu 5x týdně v době oběda když mají všichni otevřená okna to je trochu moc. Já mám smůlu že bydlím hned vedle. Zkusím se s nima ještě domluvit jestli to nemůžou omezit třeba jen na pátek. Ale asi to k ničemu nebude. Nevěřila bys jak se ten kouř těžko dostává z bytu. Ach jo. . Když přijel brácha tak mi povídá, ty vole ty griluješ v obejváku ? To jsem ještě neviděl. No zapomněl jsem tam zavřít okno a byla tam po návratu domů mlha to bys nevěřila.
Ale věřila. :) Když to poprvé udělali naši sousedé, chtěla jsem volat hasiče. Protože jsem si nebyla jistá komu ten výjezd naúčtují, raději jsem jen pozavírala okna.
Zkus se s nimi napřed domluvit po dobrém, když to nepomůže, pošli jim doporučený dopis. Tím už máš v ruce doklad a možnost dát to k soudu. To samozřejmě každý neudělá, ale můžeš je tím postrašit. Možná by i postačilo zajít s tím dopisem na úřad, na odbor životního prostředí. Měli by zjednat pořádek.
Nechápu ty lidi, vždyť to ani není zdravé. Jako by si nemohli koupit elektrický gril.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Zkus se s nimi napřed domluvit po dobrém, když to nepomůže, pošli jim doporučený dopis. Tím už máš v ruce doklad a možnost dát to k soudu. To samozřejmě každý neudělá, ale můžeš je tím postrašit. Možná by i postačilo zajít s tím dopisem na úřad, na odbor životního prostředí. Měli by zjednat pořádek.
Nechápu ty lidi, vždyť to ani není zdravé. Jako by si nemohli koupit elektrický gril.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 801 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
26 kvě 2016 07:42
-
- 4 Příspěvků
- 1048 Zobrazení