Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Helena Dounková
Nový příspěvek
od Helena Dounková » 27 črc 2016 12:04
Rozhodla jsem se udělat kachnu ale je strašně masná. Má hodně tuku. Jak to udělat aby se to dalo vůbec jíst? Že jsem jí vůbec kupovala.
-
Ralf
- člen
- Příspěvků 1378
- Registrován 22 bře 2016 19:18
Nový příspěvek
od Ralf » 27 črc 2016 12:07
Při pečení sádelnatou husu nebo kachnu napíchávej špejlí. Tuk bude vytékat.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 27 črc 2016 12:40
Ten tuk, který vyteče při pečení sbírám a místo tuku doplňuji vodu.
-
-
- 3 Příspěvků
- 853 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
13 úno 2017 12:10
-
-
- 9 Příspěvků
- 2329 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
12 dub 2017 13:58
-
-
Jak dlouho se rozmrazuje kachna?
Příspěvků 2
od Makro » 09 zář 2017 11:21 »
V neděli na oběd chci dělat kachnu. Kdy ji tak vyndat z mrazáku? Kolik hodin se rozmrazuje kachna?
- 2 Příspěvků
- 1432 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Makro
09 zář 2017 11:56
-
-
- 1 Příspěvků
- 655 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
25 lis 2017 09:34
-
-
Kachna je cítit bahno?
Příspěvků 3
od Cvrček » 09 pro 2017 10:37 »
Také se Vám občas stane že z kachny je cítit po upečení bahno?
- 3 Příspěvků
- 652 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sam
09 pro 2017 10:41