Hodně masná kachna

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Helena Dounková

Hodně masná kachna

Nový příspěvek od Helena Dounková » 27 črc 2016 12:04

Rozhodla jsem se udělat kachnu ale je strašně masná. Má hodně tuku. Jak to udělat aby se to dalo vůbec jíst? Že jsem jí vůbec kupovala.




Uživatelský avatar
Ralf
člen
Příspěvků 1378
Registrován 22 bře 2016 19:18

Nový příspěvek od Ralf » 27 črc 2016 12:07

Při pečení sádelnatou husu nebo kachnu napíchávej špejlí. Tuk bude vytékat.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 27 črc 2016 12:40

Ten tuk, který vyteče při pečení sbírám a místo tuku doplňuji vodu.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    S jakým ovocem se dá péct kachna?
       od LÁďa » 12 úno 2017 12:59 »
    3 Příspěvků
    803 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    13 úno 2017 12:10
  •    Může se vyudit v udírně husa nebo kachna?
       od Kohlíček Vladimír » 10 dub 2017 12:50 »
    9 Příspěvků
    2222 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    12 dub 2017 13:58
  •    Jak dlouho se rozmrazuje kachna?
       od Makro » 09 zář 2017 11:21 »
    2 Příspěvků
    1353 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Makro
    09 zář 2017 11:56
  •    Peče se kachna přikrytá poklicí?
       od Leona » 25 lis 2017 08:02 »
    1 Příspěvků
    616 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    25 lis 2017 09:34
  •    Kachna je cítit bahno?
       od Cvrček » 09 pro 2017 10:37 »
    3 Příspěvků
    600 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Sam
    09 pro 2017 10:41