Zelňačka a tvrdé brambory

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Anička

Zelňačka a tvrdé brambory

Nový příspěvek od Anička » 27 črc 2016 13:36

Proč když uvařím kyselou zelňačku tak jsou brambory tvrdé? Uvnitř jsou měkké ale na povrchu je každý brambor tvrdý. Vařila jsem ji už několikrát a vždy stejný výsledek.




Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 27 črc 2016 15:17

To dělá ten ocet. Já vařím kyselé zelí zvlášť a brambory s kmínem také. Když je obojí měkké, dám to dohromady.

Anička

Nový příspěvek od Anička » 27 črc 2016 15:21

Aha . Tak to příště zkusím . To by mi nenapadlo že ocet takto zlobí . Díky nashle


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Americké brambory a opékané brambory rozdíl?
       od Marcela Janouchová » 19 lis 2017 10:28 »
    3 Příspěvků
    2088 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Hedvika Šmídová
    19 lis 2017 10:32
  •    Jak ostříhat hodně tvrdé nehty?
       od Lukáš Pohanka » 27 črc 2016 13:35 »
    3 Příspěvků
    1719 Zobrazení
    Poslední příspěvek od dabač
    27 črc 2016 16:02
  •    Tvrdé cíchy po vyprání
       od David Koloutný » 05 zář 2016 10:17 »
    3 Příspěvků
    1025 Zobrazení
    Poslední příspěvek od prasák
    05 zář 2016 22:18
  •    Jaká zvířata žerou tvrdé rohlíky?
       od Luky D. » 20 říj 2016 10:24 »
    3 Příspěvků
    1047 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ann
    20 říj 2016 12:45
  •    Stále tvrdé maso při pečení
       od Petr » 11 pro 2016 08:43 »
    3 Příspěvků
    1060 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Petr
    11 pro 2016 09:46