Jak to že je tady taková pohoda?
Jak to že je tady taková pohoda?
Čím to je že je tady taková pohoda? Chodím denně ze zvědavosti nahlížet do 5 poraden včetně této. Všude se honí lidi za body a za tím kdo je lepší atd.. Tady ať hledám jak hledám tak jsem nenašel jedinou hádku. Jak je to možné? Proč to tady jde a jinde ne?
Asi proto že umíme uznat že je někdo zkušenější a poradí lépe. Proč se hádat že mám na 100 % pravdu a dělat že jsem ředitel světa? Když mi někdo zkušenější napíše jak by to řešil on tak ten názor uznám pokud má pravdu a nebudu se hádat že mám pravdu jenom já.
Podle mě je to i tím že zde lidi chtějí radit a něco se dozvědět. Jinde dostanou za každou odpověď bod. Ale pak taky kvalita odpovědí podle toho vypadá když za každou odpověď dostanou body. Píšou pak cokoliv jen aby měl uživatel bod. To se zde doufám nikdy nezavede. Zde lidé radí proto že chtějí někomu pomoct a né se honit za body. Doufám že to tak i zůstane. Je pravda že se každé ráno na poradnu těším právě proto že je taková jaká je. Hlavně tu nikdo nedělá problémy.
Podle mě je to i tím že zde lidi chtějí radit a něco se dozvědět. Jinde dostanou za každou odpověď bod. Ale pak taky kvalita odpovědí podle toho vypadá když za každou odpověď dostanou body. Píšou pak cokoliv jen aby měl uživatel bod. To se zde doufám nikdy nezavede. Zde lidé radí proto že chtějí někomu pomoct a né se honit za body. Doufám že to tak i zůstane. Je pravda že se každé ráno na poradnu těším právě proto že je taková jaká je. Hlavně tu nikdo nedělá problémy.
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
- Registrován 12 úno 2016 08:17